2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بهتره که در مورد خانواده ی lgbtq اطلاعاتتون ببرید بالا و اینکه به ترنس ها توهین نکنید اون چیزی ...

عزیزم خب ترنس یعنی اینکه میگن ما خانوم هستیم و طبیعی تو یه سنی دنبال این کارها هستن حالا میگن خانوم هستیم که چه مثلا چی بشه یه عده اش که میتونن تغیر جنسیت بدن تغیر جنسیت میدن اونایی که نمیتونن تو همون جنسیت مردانگی خودشون میمونن اما کارهای خانومانه و رفتارهای خانومانه میکنن اتفاقا در موردشون خیلی اطلاعات دارم 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
یه پسره تو پی وی شوهرم پیام داده بود و از فالوراش بود رفتم تو پیجش تا ترنس هست به شوهرم میگفتم این ا ...

به خاطر رفتار زشت یه نفر به همه افراد مشابه فحش ندید این منصفانه نیست. مثل اینکه یه مرد زنش خیانت کنه بعد به من وشما فحش بده بگه از هر چی زن... متنفرم

استاتر یکیش نی نی سایت هست یه اسم جالبی داره یه تیکه از اسمش میدونم غم هست 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
واقعا چطوریه ک انقد نازن؟😂 خوشگلیه ما دخترای هفتادی رفته برا پسرای نسلمون😂

تغذیه مناسب داشته مادراشون تو بارداری 😂😂😂

عزیزم خب ترنس یعنی اینکه میگن ما خانوم هستیم و طبیعی تو یه سنی دنبال این کارها هستن حالا میگن خانوم ...

عزیزم ترنس یعنی روح مردانه یا زنانه توی کالبد مخالف و تغییر جنسیت میدن اگر شرایطشو داشته باشن ولی شما متاسفانه توهین کردی بهشون خیلی از افراد هستن که ترنسن و خیلی با شخصیت و محترمن ولی لفظی که شما اومدید خیلی زشت بود در سطح شخصیت یک خانم و شما نبود 

عزیزم ترنس یعنی روح مردانه یا زنانه توی کالبد مخالف و تغییر جنسیت میدن اگر شرایطشو داشته باشن ولی شم ...

یاد اون شب که میوفتم حالم بد میشه اون نکبت باعث شد کلا از اینستا بیاییم بیرون والله پسرم ترنس بشه سرشو از تنش جدا میکنم به نظرم این تربیت سست مادر هست که باعث میشه اینهمه ترنس پیدا بشه چطور عزیرم تو دهه شصت ترنس نبود اما یکدفعه تو دهه 70 همه ترنس شدن کاش بجای حرفهای مفت که جنبه علمی بهشون دادیم بیشتر بفکر تربیت نسل بهتری بودیم 100 تا فرزند بزرگ کنم یکیشون ترنس نخواهد شد بنده مقطع راهنمایی کارهای پسرانه انجام می‌دادم باید ترنس میشدم 😳😳😳😳

یاد اون شب که میوفتم حالم بد میشه اون نکبت باعث شد کلا از اینستا بیاییم بیرون والله پسرم ترنس بشه سر ...

متاسفم براتون جز‌ سکوت چاره ای نمیزارید،  از طرز صحبتتون معلوم بود که نباید انتظار بیشتری هم  ازتون داشت .  

شاد باشید 

یاد اون شب که میوفتم حالم بد میشه اون نکبت باعث شد کلا از اینستا بیاییم بیرون والله پسرم ترنس بشه سر ...

ترنس شدن بچه ها دست مادر نيست 

اين هم يك بيماريه 

و اينها در مغزشون تفاوت هايي وجود داره