2777
2789

اینجام داریم فک کنم😂😓

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتم روانشناسي پايان نامم مقايسه سبك فرزند پروري و نگراني از تصوير بدني در ترنس ها و افراد عادي

منم روانشناسی خوندم ارشدی یا کارشناسی؟؟؟

میتونی از مقالات یا مصاحبهایی ک با ترنسها شده استفاده کنی؟؟

منم روانشناسی خوندم ارشدی یا کارشناسی؟؟؟ میتونی از مقالات یا مصاحبهایی ک با ترنسها شده استفاده کنی؟ ...

ارشد

خيلي گشتم پارك دانشجو هم رفتم ولي از ٥٠ تا فقط ١٥ تا پر كردم

یه پسره تو پی وی شوهرم پیام داده بود و از فالوراش بود رفتم تو پیجش تا ترنس هست به شوهرم میگفتم این اشغال ترنس هست شوهرم میگفت ترنس چیه 😂😂😂😂 بیچاره نمی‌دونست ترنس چیه؟؟؟؟ با پسره دعوام شد ایقدر آروم و صبور بود که نگو و بلکش کردم 😂😂 بعدش که واسه شوهرم توضیح دادم گفت بدبخت پدرش همین یه پسر را داره و نظامی و آدم با آبرویی هست، گفت دیدم کلا رفت تهران واسه زندگی، به پسره گفتم چرا به شوهرم پیام دادی گفت از هیکل ورزشی شوهرت خوشم اومد بدن س ک سی داره از اونوقت تا حالا از هر چی ترنس اوبنه ای هست بدم میاد و کلا اینستا خودم و شوهرم حذف کردم دو ساله 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
یه پسره تو پی وی شوهرم پیام داده بود و از فالوراش بود رفتم تو پیجش تا ترنس هست به شوهرم میگفتم این ا ...

عزیزم بهتره که در مورد خانواده ی lgbtq اطلاعاتتون ببرید بالا و اینکه به ترنس ها توهین نکنید اون چیزی‌که توی ذهنت هست ترنس نیست 

ما دهه هفتادیا نابودیم مخصوصا آخراش 😂😂😂

بابا  آخه بعضی هاش خیلی زیبان آخه خدایا اینهمه زیبایی واسه یه پسر چه بود قربون حکمتت یه کم مردانگی میدادی 😂😂

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
بابا  آخه بعضی هاش خیلی زیبان آخه خدایا اینهمه زیبایی واسه یه پسر چه بود قربون حکمتت یه کم مردا ...

😂😂😂دقیقا پسرخالم ماشاالله نیم متر مژه داره بعد من مژه هام مثه اسبه😂😂😂

ولی خیلی لشه حاج خانم