2777
2789
عنوان

عمل کودک تحت بیهوشی

2306 بازدید | 25 پست

سلام ب همگی

بچه ها ت  اطرافیانتون داشتین بچه هایی ک عمل شده باشن تحت بیهوشی ؟

از عوارض و یا پیامداش مطلعین ؟؟ 

اتفاق خاصی بعدش افتاده واسشون

پسر من ۱۵ ماهس

فردا یه عمل داره بخاطر دندوناش

و گفتن باید تحت بیهوشی عمل بشه

ضمن اینکه از همگیتون‌ خواهش میکنم‌ پسرم‌ رو دعا کنین‌ عمل موفقیت امیزی داشته باشه و عوارضی عایدش نشه

از همه ی شما ممنونم 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
دختر خودم  2 سال پیش انجام داد  عالی    راحت و بدون عوارض 3 سالش بود

سلام عزیزم

مدت زمان عمل چقدر بود

واسه دندون عمل شد ؟؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمو برای ام آر آی بیهوش  کردن حدود  ۱۵دقیقه..مشکل نداشت

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

دختر من واسه ترمیم دندوناش بیهوش کردن.تا

سه چهار روز بعد گلو درد بخاطر اون شلنکی که میدن تو گلو داشت

بعد هیچی

دو ساعتم طول کشید عمل

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
پسرمنم 2بار تو یه سال عمل شد برای بادفتق.نه گلم نگران نباش.منکه شکر خدا موردی ندیدم و پیش نیومد

مرسی از قوت قلبت آجی

خدا به همه خصوصا کوچولوآ سلامتی بده

دخترمو برای ام آر آی بیهوش  کردن حدود  ۱۵دقیقه..مشکل نداشت

دختر شما چند سالشه

دختر من واسه ترمیم دندوناش بیهوش کردن.تا سه چهار روز بعد گلو درد بخاطر اون شلنکی که میدن تو گلو داش ...

مشکل دختر شما چی بود

پسر من بدلیل پوسیدگی شدیدی ک ۴ تا دندون بالاش داره

یکم بیشتر راجب شالنگه میگه

همونی ک تو دندون پزشکیا میزارن تو دهن بیمار بزاق جمع کنه ؟؟

تو گلوش گذاشتن چرا 

مشکل دختر شما چی بود پسر من بدلیل پوسیدگی شدیدی ک ۴ تا دندون بالاش داره یکم بیشتر راجب شالنگه م ...

دختر منم پوسیدگی دندان داشت نمیذاشت پر کنن.

شلنکه واسه بیهوشیه

از بینی میکنن تو گلوش😔

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
دختر شما چند سالشه

سه سالش بود اون موقع

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
دختر منم پوسیدگی دندان داشت نمیذاشت پر کنن. شلنکه واسه بیهوشیه از بینی میکنن تو گلوش😔

وااااای

سخته ؟؟

اول بیهوش میکنن بعد شلنگ رو میزارن ؟؟

سلام عزیزم مدت زمان عمل چقدر بود واسه دندون عمل شد ؟؟؟

اره  واسه  دندوناش  40  دیقه   8 تاشا درست کرد  دو تاشم کشید

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی