2777
2789
عنوان

سحر قریشی🙂😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 69 پست

اصلا قیافه نداره نه جذابیت صورت داره نه زیبایی نه نمک 

فقط لوسه ووتامام... 

نازترین بازیگر زنان.... لیلا حاتمی و شبنم قلی خانی یعنی عاشق این دو شخصیتم فقط 

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی میخواد همه بکوبه که بگه خودش خوبه! به مهناز افشار هم گفت پیر سدی و زشتی😐حالا نه خودش دختر ۱ ...

خدایی حالم از سینه های بی سوتین مهناز افشار بهم میخوره انگار گاو شیرده با اون روسری مسخره اش و سینه های بدن نما 😂😂😂😂 اکثرا بازیگرها یه گوه هستن فقط قریشی چونکه تو یه خانواده فقیر بزرگ شده تابلو شده 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
نیار به برخورد نیست با حاشیه هایش معلومه چطوریه😐😐به مهناز افشار گفت پیره!حالا نه خودش دختر ۱۸ ساله ...

خب پیره دیگه 

چرا یه نفر واقعیتها رو میگه همه میگن ادم بدیه 

مشکل از من نوعی نیست مشکل از اون حقیقته که اینقدر نخواستنیه که من با گفتنش جذابیتم کم میشه برا مخاطبم 

نه فقط راحع به ایشون راجع به هممون 

خب پیره دیگه  چرا یه نفر واقعیتها رو میگه همه میگن ادم بدیه  مشکل از من نوعی نیست مشکل ا ...

😐خوب خودش چندسالشه؟؟۱۸؟؟

گفته دیگه اش که نیکی کریمی خسادت میکنه بهش چی؟

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤

ایشون متاسفانه لاپوشونی کردن بلد نی گندهایی که دیگران میزنن شاااااید به مراتب بالاتر از این خانم باشه ولی یه جوری زیرکانه رفتار میکنن که هیچکس متوجه نمیشه 

و کلا زندگی هرکسی به خودش مربوطه روابطش کاراش رفتارش طرز صحبت 

اراده و اختیار رو خدا به بنده ش داده اینکه بنده به سمت خیر بره یا شر دست خودشه و ما هیچ حقی نداریم اراده ای که یکی دیگه به یه فرد داده رو ماااا بخوایم پسش بگیریم

هرچی هستند یا سیاستش دارند یا بهم توهین نمیکنند

سواد دارن این بدبخت بیسواد هست قریشی 😂😂

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
😐خوب خودش چندسالشه؟؟۱۸؟؟ گفته دیگه اش که نیکی کریمی خسادت میکنه بهش چی؟

خانم من اصلا نه سنگ ایشونو به سینه میزنم نه هیچکسی رو 

فقط ادم خوبه منطقی فکر کنه 

خب برا نیمی کریمی دوست داشته بگه 

از نظر ایشون میکی کریمی حسوده همونطور که الان از نظر خیلی از ماها ایشون چندشه یا دوست داشتنی 

الان خوبه من بیام یقه شما رو بگیرم بگم چرا میگی قریشی خوب نی؟اونوقت شما به من نمیگی دوس دارم بگم نظر خودمه اختیارم دست خودمه و در نهایت چندتا دلیل برام میاری که به این دلیل ایشون ادم خوبی نی حالا از نظر این خانم ها با یه سری دلالیل نیکی کریمی حسوده

شخصیت هرکس پشت زبان او پنهان است !  خیلی ثحبتایی ک خودشون داشتن باعث میشه ادم جور دیگه ای نگاه ...

تمام صحبتهایی که این هانم داشته چیزهایی بوده که مابین خودشون(سلبریتی ها!) داره میگذره و حتما دلایل خودشو داره که به ما مربوط نی 😕

سلبریتی جماعت کلا به درد نمیخوره من خوشم نمیاد از هیچ کدومشون با توجه به ملاک های من الگوهای مناسبی از هیچ نظر نیستن (حداقل اونایی که من میشناسم)

قیافشم اگه عملی نباشه خوبه

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
تمام صحبتهایی که این هانم داشته چیزهایی بوده که مابین خودشون(سلبریتی ها!) داره میگذره و حتما دلایل خ ...

چی گفته مگه؟

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
تمام صحبتهایی که این هانم داشته چیزهایی بوده که مابین خودشون(سلبریتی ها!) داره میگذره و حتما دلایل خ ...

نه همش بین سلبریتی ها نبوده 

اون رفتار پرخاشگرانه با طرفدارشون 

اون رفتاشون با پارک بان 

اینا با مردم عادی و عموم جامعس !

چی گفته مگه؟

نمیدونم عزیزم 

باورت میشه ما اصن تی وی نداریم نه من نه همسرم علاقه ای ندارم دروغ بشنویم و بقول یه عده حاشیه ببینیم 

ولی خب من الان حرفم اینه که چطور یه بازیگر یا یه فرد دیگه حق نداره راجع به همکارش یا دیگران اظهارنظر کنه ولی ما این خقو داریم بگین فلانی اینجوره فلانی اونحوره🤷🏽‍♀️☹️

نه همش بین سلبریتی ها نبوده  اون رفتار پرخاشگرانه با طرفدارشون  اون رفتاشون با پارک بان& ...

حالا ماها این رفتارا رو‌نداریم....شما انگشت اتهام گرفتی سمت ایشون ولی من دارم کلی صحبت میکنم اینجوری بخثمون به جایی نمیرسه

🙋🏽‍♀️