2777
2789
عنوان

سحر قریشی🙂😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 69 پست

خوشگل امین حیایی خیلی ظریف و بی عمل هست 😂😂😂 نیکی زیباست بصورت خدا دادی 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
مطمئنی دوتای دیگه؟؟؟؟😁😁😁😁😁

دیگه بیشترشو نمیدونم😂😂😂😂😂شوهر اولشو  اون بازیکنه و..حتما بی ارایششم دیدن ک در رفتن😂

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زودتر از اینا بدم اومد سر غیبت هایش پشت نیکی کریمی ومهناز افشار متلکها و تحقیر ترانه علیددستی و ...

ترانرو مسخره کرده؟به چه جراتی😡ترانه خط قرمز منه😑

من دوست دارم قریشیو ولی ترانرو مسخره کرده دیگه دوسش ندارم

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
چندبار با ایشون برخورد داشتین؟

شخصیت هرکس پشت زبان او پنهان است ! 

خیلی ثحبتایی ک خودشون داشتن باعث میشه ادم جور دیگه ای نگاه کنه و سلبریتی ها مصاحبه ها و حرکاتشون همه هست نیازی به برخورد نیس 

من ازبازیگرامتنفرم یه مشت انتردورهم‌جمع شدن وباتیپاشون فکرکردن کی هستن

همه خودشونو نمیگیرن

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

خدایی نمیدونم ترانه علیدوستی کجاش زیباست 😂😂😂 فقط آروم هست همین 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
ترانرو مسخره کرده؟به چه جراتی😡ترانه خط قرمز منه😑 من دوست دارم قریشیو ولی ترانرو مسخره کرده دیگه د ...

میدونی میخواد همه بکوبه که بگه خودش خوبه!

به مهناز افشار هم گفت پیر سدی و زشتی😐حالا نه خودش دختر ۱۸ ساله است

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
نیار به برخورد نیست با حاشیه هایش معلومه چطوریه😐😐به مهناز افشار گفت پیره!حالا نه خودش دختر ۱۸ ساله ...

ایش مهناز افشار😒😒

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
خوشگل امین حیایی خیلی ظریف و بی عمل هست 😂😂😂 نیکی زیباست بصورت خدا دادی 

دهنت😂😂😂😂