2777
2789
عنوان

بلاکش کردم

138 بازدید | 10 پست

یه پسره بود چهار سال بهم دایرکت میداد 

و دو ساله هی بهم پیشنهاد ازدواج میداد 

منم هی قبول نمیکردم جوابشو نمیدادم 

مال شهر دور بود و اینا 

امروز که دایرکت داد

بلاکش کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂بیچاره

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

۴ سال تو مجازی

دمش گرم چ پیگیر بوده

اونوخ یکی ب ما میگه شماره بدم میگیم نه

میگه باشه اصرار نمیکنم🤣🤣🤣

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
۴ سال تو مجازی دمش گرم چ پیگیر بوده اونوخ یکی ب ما میگه شماره بدم میگیم نه میگه باشه اصرار نمیکنم ...

😂😂😂دقیقا

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
۴ سال تو مجازی دمش گرم چ پیگیر بوده اونوخ یکی ب ما میگه شماره بدم میگیم نه میگه باشه اصرار نمیکنم ...

🤣🤣🤣

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

تازه من بهش گفتم اعتقادی به این مدل روابط ندارم میگه هر جور شما بخواین همونکارو میکنم باور کنین نیتم خیره