2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از آفرینش انسان خدا چکار میکرده؟😓

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

من میپرسیدم کی گفته رئیس جمهور باید مرد باشه؟من دلم میخاد رئیس جمهور بشم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ب دنیا میاد چطوری میفهمن دختر یا پسر 

انقد ذهنم مشغول بود تا 4-5 ابتدایی بازم دغدغم بود

فک کن خوبه ما 3 قلو دختر پسر بودیم بازم حالیمون نبود .بس ک چشمو گوش بسته بودیم

هیولاهای الان همه چیو میدونن

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

همیشه برام سوال بود که مگه پول یه تیکه کاغذ نیست؟!

پس چرا به وفور چاپ نمیکنن بدن دستِ مردم😂😂😂

یعنی خاک‌ها خاککککککک😂😂

بعد دوم دبیرستان همین سوال رو از دبیر اقتصادمون کردم

یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهم انداخت هیچی نگفت😐😐

بعدها فهمیدم این قضیه اصلا امکان پذیر نیست،چون میزان نقدیگی تو کشور میره بالا و تورم شدیدتر میشه!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

خدا کجاس و اینکه و چطوری همیشه هس... اینو فهمیدم ک خدا خودش خالق زمان چون خودش اونو خلق کرد وجودش بهش وابسته نیس البته اینم محدودیت مغزما رو میروسونه ک بی نهایت رو نمی تونیم تصور کنیم کلا واسه تصور باید ذهمن رو اون موضوع احاطه داشته باشه

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
همیشه برام سوال بود که مگه پول یه تیکه کاغذ نیست؟! پس چرا به وفور چاپ نمیکنن بدن دستِ مردم😂😂😂 ی ...

من الانم نمیدونم🤣😭 میگم چرا بیشتر چاپ نمیکنن. خارجیا زیاد دارن حالا مال مام بیشتر شه همه چی بهم میریزه. 🙄

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز