2777
2789

همیشه هرکی رو میدیدم میگفتم موز که هسته نداره چطور میکارنش؟!!😐

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از آفرینش انسان خدا چکار میکرده؟😓

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

من میپرسیدم کی گفته رئیس جمهور باید مرد باشه؟من دلم میخاد رئیس جمهور بشم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ب دنیا میاد چطوری میفهمن دختر یا پسر 

انقد ذهنم مشغول بود تا 4-5 ابتدایی بازم دغدغم بود

فک کن خوبه ما 3 قلو دختر پسر بودیم بازم حالیمون نبود .بس ک چشمو گوش بسته بودیم

هیولاهای الان همه چیو میدونن

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

همیشه برام سوال بود که مگه پول یه تیکه کاغذ نیست؟!

پس چرا به وفور چاپ نمیکنن بدن دستِ مردم😂😂😂

یعنی خاک‌ها خاککککککک😂😂

بعد دوم دبیرستان همین سوال رو از دبیر اقتصادمون کردم

یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهم انداخت هیچی نگفت😐😐

بعدها فهمیدم این قضیه اصلا امکان پذیر نیست،چون میزان نقدیگی تو کشور میره بالا و تورم شدیدتر میشه!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

خدا کجاس و اینکه و چطوری همیشه هس... اینو فهمیدم ک خدا خودش خالق زمان چون خودش اونو خلق کرد وجودش بهش وابسته نیس البته اینم محدودیت مغزما رو میروسونه ک بی نهایت رو نمی تونیم تصور کنیم کلا واسه تصور باید ذهمن رو اون موضوع احاطه داشته باشه

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
همیشه برام سوال بود که مگه پول یه تیکه کاغذ نیست؟! پس چرا به وفور چاپ نمیکنن بدن دستِ مردم😂😂😂 ی ...

من الانم نمیدونم🤣😭 میگم چرا بیشتر چاپ نمیکنن. خارجیا زیاد دارن حالا مال مام بیشتر شه همه چی بهم میریزه. 🙄