2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

ب نظر من جالب نمیشه این ازدواج بهش بگو حالا ک اینجوره من حتی یه قاشق هم جهیزیه نمیارم. حق طلاق و محل سکونت و اشتقال و تحصیل و همه چی رو تو دفتر خونه ازت میگیرم. سکه ها رو هم تو محضر باید بدی. بهترین عروسی و مراسم و طلا رو هم میخوام شیر بها هم بگیر. زیر بار جهیزیه نری اصلا و ابدا 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما برو پیش مشاور از اول تا الان رو مو به مو براش تعریف کن راهنماییت میکنه گلم. من اگر جای شما بودم با همچین مردی کافه هم نمی‌رفتم ببخشید 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
نه نداره من خواهرم کارمند دادگستریه زیاده دیده از این موارد کلا تو ایران نمیشه هزار تا راه فرار دار ...

اگ طرف ناتو و جلب باشه که زن میگه مهرم حلال 

و تو همچی ام راه فرار دارن مردا همچیی

یعنی نامزد یا عقد  بودید و اون بهم زد ؟

خوداسی زندگی یکی دیگه رو خراب کرده فقط برای اینکه به اون آقا برسه خیانت کردن به یکی دیگه خیالت راحت سر خودتم میاد اسی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
خوداسی زندگی یکی دیگه رو خراب کرده فقط برای اینکه به اون آقا برسه خیانت کردن به یکی دیگه خیالت راحت ...

نمیدونم والا ، اگه واقعا این جوری باشه خیلی اشتباهه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اگ طرف ناتو و جلب باشه که زن میگه مهرم حلال  و تو همچی ام راه فرار دارن مردا همچیی

هرچند پشیمونم از کارم ولی من قبلا کاری کردم خانم هرچی پرونده بود به نفعش شد‌...

الانم اون مرد احتمالا حسرت میخوره و میگه ای کاش ماهی ی سکه میدادم ولی همچین بلایی سرم نمیومد ...

خوداسی زندگی یکی دیگه رو خراب کرده فقط برای اینکه به اون آقا برسه خیانت کردن به یکی دیگه خیالت راحت ...

ببخشید که من قبل اون خانم سه سال بودم 

خانواده هامونم در جریان بودن

خواستگاریم اومده بود 

اون خانم گند زد به زندگی من