2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
وقتی همه حق ها رو با مرد می دونید برای چی ازدواج میکنید؟ خو نکنید عجبا

عزیزم در نظر بگیرید اول زندگی تصمیم مشترک بر این باشه که خانوم خانه دار باشه تصنیف نباید صورت بگیره؟ ینی زن خونه دار تلاشی برای زندگی نمیکنه؟  مهریه هیچی اقایون تصنیفو قبول دارن؟ نه والا

عزیزم تاپیک های قبلت رو خوندم خودتون هم نوشتید که رفتارش مناسب نیست ولی دوسش دارید ، چرا اصرار دارید به این ازدواج ؟

اینجور که مشخصه اگه بهت بگه خودت رو بنداز تو چاه تو این کارو میکنی، چرا ؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

عزیزم کسی که تو نامزدی با شما رابطه داشته امکان داره تو نامزدی با شما هم با کس دیگه ای ارتباط داشته باشه 

البته که کار شما خییییلی اشتباه بوده مواظب باشید کسی همینجور مثل شما که تو زندگی یکی دیگه رفتید نیاد تو زندگیتون 

این آقا قابل اعتماد نیستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سکه شده ۱۰ میلیون چرا درک نمی کنید یه مقدار اون آقا رو؟ 

نباید انتظار ذره ای جهاز داشته باشه پس !

مهریه احترام برا زن 

با بالا بودن مهریه مخالم متم ب شدت 

اما حق تصرف نصف اموال محضری میگیرم با ۱۴سکه 

افراط تفریط تو هیچی خوب نیست 

محضری باشه چرا 

نه نداره من خواهرم کارمند دادگستریه

زیاده دیده از این موارد کلا تو ایران نمیشه هزار تا راه فرار داره

نمیشه مگر اینکه خود طرف وجدان داشته باشه بخواد اموالو نصف کنه

نباید انتظار ذره ای جهاز داشته باشه پس ! مهریه احترام برا زن  با بالا بودن مهریه مخالم متم ب ...

توی خواب بگیری پس اگر هم گرفتی بدون اون مرد نیست که باهاش ازدواج کردی بلکه یه کودن هست

اون اومد تو زندگی من من که قبلش بودم 

یعنی نامزد یا عقد  بودید و اون بهم زد ؟