2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی این اقا ۱۴۰ تومن موجودی نداره و داره زن میگیره !؟؟!؟!؟ با عرض شرمندگی استارتر جان من جای شما بودم با مردی که اینقدر به خودش اعتماد نداره و جربزه کاری کردن ندارن که بتونه این پول رو جمع کنه هرگز ازدواج نمیکردم (البته این نظر منه ) . هر چند سکه واقعا مهریه نیست 

مهریه اشتباه هست چرا نمی فهمید 

اولین باره میشنوم😨

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
نه آخه افتادن همه ب جون هم  یکی میگه برابری یکی میگه برده داری هیچ کس اینجا انگار حرف اون یک ...

عزیزم دیدگاها متفاوته حساس نباش تو سعی کن طوری تصمیم بگیری پسفردا پشیمون نشی در ضمن مهریه تنها چیزیه که یکم برابری برای خانم ها میاره

میگه خوشم نمیومد ازش،حتی بعد نامزدیشون ب من گفت صبر کن بهمش میزنم  خانوادشم گفتن رفت و آمد کرد ...

اسی این اصلا دوست نداره فقط زن ارزون میخواد ببخشید اینطور واضح میگم میخوام تو چاه نیفتی 

یعنی این اقا ۱۴۰ تومن موجودی نداره و داره زن میگیره !؟؟!؟!؟ با عرض شرمندگی استارتر جان من جای شما بودم با مردی که اینقدر به خودش اعتماد نداره و جربزه کاری کردن ندارن که بتونه این پول رو جمع کنه هرگز ازدواج نمیکردم (البته این نظر منه ) . هر چند سکه واقعا مهریه نیست

ایشون خوب متوجه شده بهش وابسته ای استارتر

ترس از دست دادنت رو نداره

حتی بعد از ازدواج هم انقدر باید قوی عمل کنی که همسرت نگران باشه از دستت بده و بخاطر همین مراقب رفتارش باشه

نه اینکه خیالش راحت باشه هر کاری بکنه هستی!

🌸 مرنج و مرنجان🌸
نه آخه افتادن همه ب جون هم  یکی میگه برابری یکی میگه برده داری هیچ کس اینجا انگار حرف اون یک ...

عزیزم بزار تا من بهت بگم ، الان شما اگه دوتا سکه رو قبول کنی بعد از ازدواج عادتش میشه حرف فقط حرف اون باشه دیگه ارزشت رو حفظ نمیکنه چون میدونه راحت باهاش کنار میای این دوتا سکه پیشنهاد دادن به این معنیه که یه جای کار میلنگه آخه من ندیدم کسی تا این حد اصرار داشته باشه به کم بودن ۱۴ تا حالا بازم عقلانیه آخه دوتا چیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میگه خوشم نمیومد ازش،حتی بعد نامزدیشون ب من گفت صبر کن بهمش میزنم  خانوادشم گفتن رفت و آمد کرد ...

یعنی تو نامزدی با شما هم ارتباط داشته؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)