2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو باشه دوتا ولي تو محضر امضا كنه كه اگ خواستيد جداشيد كل اموالتون نصف نصف تقسيم شه و حق طلاقم بگير ...

البته یکبارم گفت بجای سکه نصف خونه ای که میخرم برای تو 

واسه همینه که میگه ۲ تا سکه اونم به شما اعتماد نداره منتهی اعتماد نداشتن اون بد هست اما واسه شما بد ...

منم گفتم که نه خانم باید خیلی زیاد بگه نه اقا خیلی کم

۲ تا سکه با توجه به عرف جامعهخیلی خیلی کم هست مثل اینکه یه خانم بگه دوهزار سکه 

اصلا وقتی طلاق بگیرم صد برابر اینم بده به چه دردم میخوره ، من زندگی میخوام ، پنج ساله منتظر موندم ، ...

شما واقعا عاشق هستید ام احتمالا اون آقا عاشق نیستن !

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم مرد وظیفشه خرج زن بده وگرنه غلط میکنه زن بگیره  مهریه هم حلاله حالا نه انقدر زیاد ولی صد ...

با این عقیده ای که دارید فقط باید منتظر باشید یه دکتر یا یه تاجر بیاد خواستگاری شما ها تازه اونا هم الان صد تا سکه رو زیاد می دونن در ضمن با این جمله که میگید مرد وظیفش هست که خرج شما رو بده یعنی دارید به مرد میگید من برده تو هستم تو هم خرج منو بده انگار شوگر ددی گرفتی واقعا متاسفم براتون این افتخار نیست که شوهر خرج زن رو بده افتخار اینه که زن دستش توی  جیب خودش بره و برای خودش کار کنه با این حرف ها فقط دارید ارزش زن ها رو پایین میارید واقعا متاسفم براتون

واقعا میخوای با همچین آدمی زندگی کنی.

این عرف جامعه است یعنی چی سکه گرون شده 

پس اونایی که قبلا ازدواج کردنم برن کم کنن

چرا انقدر شان خودتو میاری پایین که واسه سکه چونه بزنه

من اگر جای شما بودم تو این شرایط کمتر از ۱۱۴ تا قبول نمیکردم

خودم ۳۱۳ سکه مهریمه و اگر اون موقع کوچکترین چونه ای میزدن جوابم منفی بود