2777
2789
عنوان

و بازهم خیانت💔

389 بازدید | 35 پست

بچها من یه مشورتی ازتون میخام لطفا عاقلانه نظر بدین یکی از اقوام نزدیک من ۳۰ و خوردی سن داره و دختر دبیرستانی و پسر دبستانی داره ... خواهرشوهر این خانم یه جاری داره که شوهرش مرده و ۳ تا بچه داره و ازدواج نکرده... بعد از چندوقت فهمیده شوهرش بااین خانم درارتباطه و خلاصه خیانت و اقاهم قسم خورده دیگ جواب نده اون خانمم خیلی پیله هستش بعد الان باز فهمیده باهم دیگه حرف میزنن ولی از طلاق میترسه یع خونه خیلی خوب به نامشه فقط با ۱۴ تا سکه اون زمانش 💔نمیدونه باید چیکار کنه شوهرشم نذاشته ب خانومه زنگ بزنه گفته من خودم باید بخوام به اون نمیخاد زنگ بزنی من تورو ب اون نمیفروشم بیزارم و کلی حرف دیگ اگر طلاق بگیرن و دخترش ک حق انتخاب داره سنش رسیده بره پیش مادرش پسر رو با وجود مدرکی ک از شوهرش داره بهش میدن!؟ بعد اینکه شوهرش خرجی بچهاشو باید بده؟ 

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جوری بچه ی دبیرستانی داره تو این سن؟؟؟ 

داره دیگ😂😂دخترش فک کنم ۱۸ خودشم متولد ۵۳ نمیدونم دقیق

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
یعنی شوهرش با زن داداشش دوس شده که بیوست 

نه شوهرش با جاری خواهر شوهرش 

چه جوری بچه ی دبیرستانی داره تو این سن؟؟؟ 

خو زود ازدواج کرده دخترهمسایه شوهرم همسن شوهرمه 35

پسر بزرگش 19سالشه 

ایقد نزن بترکون دگ ،این بار دگ از بی خطی با شماره پدرشوهر اومدم ،رحم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐واسه ماسک زدن هم باید کمپین بزنیم و هشتگ راه بندازیم؟بزنید اون عنو که نمیرید خبر مرگتون
خب متولد ۵۳ که میشه ۴۶ سال نمیشه سی و خورده ای😁

ا خب پس من اشتباه میکنم چون هنوز ۴۰ نشده