2777
2789
عنوان

کرونا

146 بازدید | 6 پست

بچه ها کیا بودن بیمار کرونایی بالا 50 سال داشته باشن خوب شده باشه و اینکه چ علاعم هایی دارن

ممنون میشم جواب بدید

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

مادرشوهرمن ۷۰ سال سن بافشارخون ودیابت روزی۲۰_۳۰تاقرص گرفت خوب شد...تازه پدرشوهرمم توهمون خونه بود ۹۰ سالشه فعلاخوبه شکرخدا.این ویروس اصلاقابل پیش بینی نیست.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرمن ۷۰ سال سن بافشارخون ودیابت روزی۲۰_۳۰تاقرص گرفت خوب شد...تازه پدرشوهرمم توهمون خونه بود ۹۰ ...

بعد از چند روز فهمیدن کرونا دارن و رفتن دکتر

علاعم هاشون هم بگو

چ دارو هایی خونگی بهشون میدادین و اینکه تاثیر هم داشت

من مادرشوهرم بهش گفته بودن آنفولانزاس بی اشتها وبدن دردبود بی حال..ولی جهت اطمینان آزمایش کرونابراش نوشتن ...یک هفته بعدکه خوب شد آزمایش وبرددکتر گفت کرونارو ردکردی حالامن نگران خودمونم شوهرم ۴_۵دفعه رفته بوده پیشش ودکتربردش

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
بعد از چند روز فهمیدن کرونا دارن و رفتن دکتر علاعم هاشون هم بگو

والله نمیدونم من نرفتم خونشون فقط میدونم بی اشتهایی وبدن درد وبی حالی داشته...وفکرمیکنم حدود۱۰ روز طول کشیدخوب شه

والله نمیدونم من نرفتم خونشون فقط میدونم بی اشتهایی وبدن درد وبی حالی داشته...وفکرمیکنم حدود۱۰ روز ط ...

مررسی عزیزم از راهنماییت