2777
2789
عنوان

چله یس

84 بازدید | 7 پست

سلام خانمهای گل چله سوره یس گذاشتم کسی دوست داشت بگه عضو کنم

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
چطوریه عزیزم؟

قراره هروز به نیت یکی از اعضای گروه یس بخونیم به همراه ۱۴۰ مرتبه صلوات

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز هرروز باید به اسم یکی بخونیم یانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیز منم هستم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیز هرروز باید به اسم یکی بخونیم یانه

بله هر روز به نیت یک از اعصای گروه میخونیم

عزیز منم هستم بهم خبر بده تلگرام وواستاپ ندارم اسمم الهام همین جا اگر میشه اسامی روبهم بگید از کی باید شروع کنیم

2790
2778
2791
2779
2792