2789
عنوان

عشق یکطرفه

120 بازدید | 8 پست

بنظرتون سازش کردن خوبه؟ من خیلی عذاب میکشم بدون اون ولی چاره نیس طرف خیلی پایین تر لز منه از لحاظ خانوادگی و مادی که به کناز لحاظ شعور شخصیت فرهنگ برخورد علاقه اصلا قدر محبتای منو نمیدونه در مقابل اون همه مربونیام بدجنسه اصلا معیار خوبی برا دوس داشتن نداره من عاشقشم ولی در مقابل همه بدیاش خوبی میکنم دیگه دیوونه میشم گفتم مال منه...ولی انگار خدا اینطوری نخواس😢 فدای مصلحتش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این که میگید یکی در حد من نیست و من ازش سرترم ولی باهاش تو رابطه هستید یا ازدواج کردید رو نمیفهمم

آدم دقیقا با آدمی که تو رابطه هست و به چیزی که فکر میکنه حد و اندازه و ارزشش همون هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اره😔 دوسم نداش خب چیکار میکردم

بهترین کارو کردی لیاقتت بیشتر از این حرفاس چرا میخوای بمونی با کسی ک الان هیچی نشده عذابت میده ،؟ چ مدت باهم بودید البته اگ دوس داری بگو

این که میگید یکی در حد من نیست و من ازش سرترم ولی باهاش تو رابطه هستید یا ازدواج کردید رو نمیفهمم آ ...

حقیقته اختلاف طبقاتیمون زیاد بود اصلا علاوه بر مسائل مادی که من رو همشون چشم بسته بودم در مقابلش ملاک واسم فقط یه توجه بود یه محبت اونو ازم محروم کرد از من یه عقده ای ساخت من فقط میخواستم پشتم باشه همین چشامو رو همه کارای بدش که گذشته انجام داده بود بسته بودم بدون عیچ شرطی فقط ازش عشق میخواستم فقط همون💔

بهترین کارو کردی لیاقتت بیشتر از این حرفاس چرا میخوای بمونی با کسی ک الان هیچی نشده عذابت میده ،؟ چ ...

5 ساله باهاش ساختم چون روانیش بودم الانم هر چقد تصور کنه دوسش دارم ولی نمیشه منو تفاله فرض میکنه فقط با اون همه محبتی که بهش دارم

5 ساله باهاش ساختم چون روانیش بودم الانم هر چقد تصور کنه دوسش دارم ولی نمیشه منو تفاله فرض میکنه فقط ...

چرا این فکرو میکنه خدای نکرده خطایی ازت سر زده ک نسبت بهت سرد شده

چرا این فکرو میکنه خدای نکرده خطایی ازت سر زده ک نسبت بهت سرد شده

نه اصلاااا کلا از اولشم زیاد دوسم نداش من خریت کردم تا اینجا اومدم اولین نفری بود که دستمو لمس کرد