2789
عنوان

بگین چیکار کنم☹

171 بازدید | 21 پست

بچه ها شوهرم یه هفته رفته پیش مادرش اینا یه شهر دیگه و از روزی که رفته هرشب میره بیرون  زا دوستاش تا ساعت ۳ نصفه شب یه پیامم بهم نمیده تو این مدت

دیشب بهش میگم چرا انقد سردی میگه سرد نیستم.همیشه اولین کاری که میکرد به من صبح بخیر میکفت الان میبینم بیدار شده نیم ساعت آنلاینه ولی بهم صبح بخیر نداده بهش میگم چزا نگفتی میگه تازه بیدار شدم

واقعا کلافه شدم چیکار کنم؟

دلیل خاصی داشته رفتنش و اینکه چرا شما نرفتی دیگه وقتی یه عضو خانواده رفته کرونا هم باشه با خودش میاره پس چرا موندی خونه؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجب شوهری

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
دلیل خاصی داشته رفتنش و اینکه چرا شما نرفتی دیگه وقتی یه عضو خانواده رفته کرونا هم باشه با خودش میار ...

مامانم مریضه بخاطر همین نرفتم

اونم دلیلش این بوده که مامان بابام تنهان میخوام برم کمکشون فندق بچینیم

سلام عزیزم ... بشین راجب مشکلت با آرامش باهاش صحبت کن .. پیام و این چیزا فایده نداره

حررف زدم خیلی حرف زدم اصن انگار براش مهم نیس همون لحظه خوبه دوباره یکم بعد شروع میکنه