2777
2789
عنوان

تلویزیونtcl

78 بازدید | 11 پست

سلام خانما. کسی هست تلویزیونtcl داشته باشی راضی هستین؟ ممنون میشم بگین دیروز خریدم ولی نصبش نکردم هنوز دودلم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

بابام اینا هفت هشت ساله دارن هنوز چیزیش نشده😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهرم داره جون سختهههههههه ولی کیفیت پایینه

خودم ال جی داشتم 6سال سه روز پیش سوخت گفتن3تومن خرجشه به جای تعمیر اون تلویزیون خریدم آخه چند جا تو گوگل خوندم راضی نبودن برای همین نگران شدم.من زیاد تلویزیون نگاه نمیکنم بیستر به خاطر پسرم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
من میخاستم جهاز بخرم ببن سامسونگ و تی سی ال سامسونگو انتخاب کردم 

سامسونگ گرونه منم پولم کم بود وگرنه سامسونگ میخریدم. تلویزیون قبلیم ال جی بود درحد پولم همین رو تونستم بخرم

خودم ال جی داشتم 6سال سه روز پیش سوخت گفتن3تومن خرجشه به جای تعمیر اون تلویزیون خریدم آخه چند جا تو ...

جون سختهههه پدرشوهرم از صبح روشن میکنه تاموقع خواب.نگران نباش اونا۷-۸ساله دارن هیچیش نشده

جون سختهههه پدرشوهرم از صبح روشن میکنه تاموقع خواب.نگران نباش اونا۷-۸ساله دارن هیچیش نشده

مرسی گلم خیالم راحت شد.. ممنون

عزیزم اسم منو لطف کن بگذار تو لیست چله ی سوره ی حشر.. و اینکه من باید چکار کنم؟؟

اسمت رو مینویسم تولیست. فقط از فردا شروع میکنیم هر روز به نیت یه نفر

لطف کردی عزیزم⚘⚘ یعنی من تا چهل روز هر روز سوره ی حشر بخونم از فردا؟؟

بله