2777
2789
عنوان

من دختری هستم ......🤭

131 بازدید | 0 پست

من‌دختری‌هستم‌باوقار 🙂ومتین؛😊

من‌باافتخاراعلام‌میےکنم‌کہ‌‌‌چادری هستم☺️ وعاشق‌چادرم‌هستم...💔 .

چادریم☺️چون‌لبخند\"مهدےفاطمه\"❤️برایم‌ارزشمندترازلبخندهای هوس‌آلودریخته‌کف‌خیابان‌است...☝️😑

.

چادریم☺️چون‌رضاےخدابرایم‌مهم‌تر ازرضاےبنده‌هایےخداست...😉

من‌گرماے🌞زیرچادررابرای‌ترس😨 ازخداتحمل‌نه‌ترس‌ازبنده‌هاےخدا...😒

.

چادریم☺️ چون‌الگوی‌من‌مادرعزیزم فاطمه(س)💝 است‌نه‌هیچ‌احدالناسی...😎 .

چادریم☺️چون‌فقط‌چادر‌مادرم فاطمه(س)💝درشأن‌من‌است‌نه‌مد هاے‌دشمن‌پسند... 😤

.

چادریم☺️‌چون‌شایسته‌ےمحبتم‌و احترام🤗 نه‌گداےمحبت‌واحترام دیدن...😢 .

چادریم☺️ چون‌مثل‌دُرگرانبها💎

و‌دست‌نیافتنی‌ام‌نه‌مانند‌کالاارزان‌ودر دسترس‌عموم...😬 .

چادریم ☺️چون‌مهمم‌و‌دست نخورده😍نه‌بی‌ارزش‌و‌دست دوم...🙄 .

چادریم☺️چون‌به‌‌حرف‌شهدا‌گوش میدهم😌نه‌دشمنان‌شهدا...😡

چون‌باشهدارفیقم😇

وحرفشان‌برایم‌ارزشمنداست و حجت...😏💖

وقتیےکہ‌سےسال0⃣3⃣ پیش‌حجاب راتکریم‌کرده‌اند‌تا‌بہ‌دست‌ما‌برسدیعنے خیلےارزش‌دارد‌این‌چادر؛☝️🙂 .

من‌وتوبایدامانتدار 🤔خوبیےباشیم...💖 تویےکہ‌شهدارابہ‌سخره😔 میگیرےبدان!☝️😶 همہ‌چیزت‌را مدیون‌شهدایے😏

.

چادرتنها\"بخشی\"از دین‌توراادامی کند...😞

آن‌مردان‌پاک‌خدایےجانشان‌رابراے آسایش‌مادادند...😣

.

فکرنمیےکنم‌حجاب‌توجبران‌کوچکترین فداکارےهایشان‌را‌بکند...😕😓

خون‌شهدا❣بیش‌از‌این‌ها‌

ارزش‌داردکه‌تو‌باحرف‌ها‌ورفتاروظاهر نامناسب‌ات‌پایمالش‌کنے…!😩 .

آنهاتورادوست‌دارنداماباوقارت،با چادرت...☺️

فقط‌کافیےاست‌باآنهارفیق‌شوے 😍ورضایتشان‌رابہ‌دست آوری،😉

جورےدستت‌رامےگیرند‌که‌خودت‌هم نمیفهمی!🤓😚 .

حال‌تو‌بگو؟❓برایت‌سخت است😮 که‌به‌همین‌یک‌خواسته‌شان‌عمل‌کنے؟!…😪❓

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅