2777
2789
عنوان

خونه ی کوچیک

149 بازدید | 19 پست

بچه ها ما یه خونه ی ۵۸متری یه خواب داریم الان باردارم یه خونه عین خونه ی خودمون ۵۸متری ولی دوخواب پیدا کردیم خیلی کوچولوئه ولی دوخوابه و میتونم اتاق بچه داشته باشم به نظرتون عوض کنم؟واسه ۳_4سال تا قسطامون تموم شده بعد بزرگتر بگیرم؟

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

بنظرم تا یک‌سالگی بچه هم میشه صبر کرد . بعد بزرگ تر بگیرید . عموم اینکار رو کرد 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تا یک‌سالگی بچه هم میشه صبر کرد . بعد بزرگ تر بگیرید . عموم اینکار رو کرد 

یعنی وسیله برا بچم نخرم آخه خیلی ذوق سیسمونی دارم

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
یعنی وسیله برا بچم نخرم آخه خیلی ذوق سیسمونی دارم

چرا براش یه تخت کوچیک گرفت . کالسکه و عروسک و اینا هم گرفت ولی دیگه تخت کمد نگرفتن 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
وسایلات جا میشه ؟؟؟ مبل و تلوزیون اینا منظورمه , چون اتاق خواب ها و اشپزخونه رو بذاری کنار اندازه ی ...

به زور شاید جا شه عین چیدمان خونه ۴۰متریا میشه دیگه

من بودم صبر میکردم بچه بزرگتر شد یه دفعه عوض میکردم

آخه سیسمونی چی⁦☹️⁩

آخه سیسمونی چی⁦☹️⁩

من قبلا تو شرایط تو بودم 

تخت خودمو جم کردم 

وسایلای بچه رو چیدم اتاق 

بعد دیدم نه نمیشه  اینجوری   تخت بچه رو هم جم کردم 

خودمون اتاق میخوابیدم بچه تو پذیرایی

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
به زور شاید جا شه عین چیدمان خونه ۴۰متریا میشه دیگه

اگه وسایلات جا میشه هیچ ایرادی نداره عوض کن چون خونه ی خودمون 60 متریه میدونم چه شکلی میشه البته دوبلکسه پایین کلا پذیراییه اما خب بالا دقیقا دو تا اتاق و اشپزخونه و سرویسه , زیادم کوچیک نمیشه بنظرم 

من قبلا تو شرایط تو بودم  تخت خودمو جم کردم  وسایلای بچه رو چیدم اتاق   بعد د ...

سخت نبود خونه بیریخت نمیشه