2777
2789
  نه بعدش باید از طریق اکسپرس اینتری یا درخواست اقامت دائم اقدام کرد . یک ماه هزینه زندگی ...

سلام ببخشید شما میدونید برای درخواست اقامت دائم چقدر هزینه میبره؟ 

سلام ببخشید شما میدونید برای درخواست اقامت دائم چقدر هزینه میبره؟ 

مطعن نیستم چقدره ولی اگر بخوای کلا سرمایه گذاری بری فکر کنم 5 میلیار یا 6 میلیارد نیاز باشه بقیه روشهای اقامت دائم را نمیدونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطعن نیستم چقدره ولی اگر بخوای کلا سرمایه گذاری بری فکر کنم 5 میلیار یا 6 میلیارد نیاز باشه بقیه روش ...

سلام ببخشید دوباره وقتتون رو گرفتم،🙏🙏💐

راسته رشته های مهندسی کم کم دارند اشباع می‌شوند.؟؟ 

در رشته شما بیکار هم وجود دارد؟ 

سلام ببخشید دوباره وقتتون رو گرفتم،🙏🙏💐 راسته رشته های مهندسی کم کم دارند اشباع می‌شوند.؟؟  ...

سلام عزیزم خواهش میکنم . کلا شما وقتی زوم میکنی روی یک رشته میبینی چقدر زیادن افرادی که تو این رشته هستن . رشته من بله خیلی بیکار داره یکی از دلایلشم اینه که خودشونو قوی نمیکنن اصلا اطلاعات دانشگاه برای رشته معماری کافی نیست حتما باید نرم افزارهای تخصصی یاد بگیرن و عالی انجام بدن باید سبک های به روز رو بلد باشن و قوانین به روز را مطلع باشن که مربوط به شهرداری هست و دلیل دیگش اینه که ی وقفه سه ساله بین فارغ التحصیلی تا آزمون های نظام میوفته و طرف ممکنه دلسرد بشه از این رشته چون پروانه کار نداره اطلاعات طراحی متناسب با قوانین شهرداری نداره و اینا باعث میشه بره برای دیگران کار کنه که متاسفانه حقوق نمیدن درست حجم کار بالاست و چون طرف چیزی بلد نیست اعتماد بنفسش پایینه از این رشته دل میکنه میره دنبال کار دیگه . از طرفی مرکز شهرهای بزرگ خیلی رقابت زیاده پس تلاش زیاد میخواد یا باید خیلی تلاش کنن یا برن شهرهای اطراف کار کنن که از اتفاق خیلی هم نیرو کم دارن . برای گرفتن پروانه هم انقدر آزمونای نظام سختن که سه چهار باری باید شرکت کنی تا قبول بشی که کلا ممکنه 6 تا 7 سال بعد تموم شدن دانشگاهت درگیر بشی این یعنی 6 سال بدون حقوق بودن یا با حقوق بخور و نمیر بودن . در مجموع همه اینا باعث میشه خیلیا بیکار بمونن ولی اگر پشت کار داشته باشی باهمه این چیزا رشته معماری شغل خوبیه و میتونی ماهانه راحت ده تومن حقوق داشته باشی 

سلام عزیزم خواهش میکنم . کلا شما وقتی زوم میکنی روی یک رشته میبینی چقدر زیادن افرادی که تو این رشته ...

آها ببخشید راسته 60 درصد افراد در آزمون نظام می‌توانند قبول بشوند؟ 

سلام عزیزم من داخل سایت دیدم شما اطلاعات خوبی راجع به مهاجرت دارید میتونم چندتا سوال از شما بپرسم؟؟

سلام عزیزم .خواهش میکنم . حتما اگر اطلاعاتی داشته باشم بهتون جواب میدم فقط من شاید در هفته سه چهار بار به سایت سر بزنم 

سلام عزیزم .خواهش میکنم . حتما اگر اطلاعاتی داشته باشم بهتون جواب میدم فقط من شاید در هفته سه چهار ب ...

خیلی ممنونم که جوابم رو دادید 

من می‌خوام تحصیلی اقدام کنم برای آلمان برای ارشد. 

به نظر شما مسیر سختی خواهد بود؟؟

شدنی هست؟؟

اگر همسرم تمام وقت کار کنه اونجا و من پاره وقت هزینه زندگیمون تامین میشه ماهانه؟؟

من رشتم علوم آزمایشگاهی هست.

و همسرم مهندس عمران

خیلی ممنونم که جوابم رو دادید  من می‌خوام تحصیلی اقدام کنم برای آلمان برای ارشد.  به نظر ...

سلام عزیزم . خواهش میکنم . نه بنظرم اصلا سخت نیست . شما فقط باید زبانتو قوی کنی هم دانشگاه های انگلیسی دارن هم آلمانی اگر فقط قصدت آلمان هست بهتره با زبان آلمانی اقدام کنی اگر میخوای برای چند کشور اقدام کنی انگلیسی بهتره که آیلتس 6.5 به بالا آکادمیک نیاز داری معمولا اروپا ویزای همراه را همزمان نمیده و ممکنه 3 تا در بدترین حالت 6 ماه بعد همسرت وارد بشه و اجازه کار میدن به همراه ولی بستگی داره که سفارت ریجکت نکنه و بهتره شما خداقل به اندازه 6 ماه پول با خودت ببری اینکه دقیقا چقدر نیاز میشه و ... یکسری کلیپ تو یوتیوب هست سرچ کنی جزئیات مخارج را عالی توضیح دادن . و پذیرش تحصیلی آقای کشور دوست از گروه ایزی اپلای را ببین اطلاعات خوبی دادن . و اینکه بله اکثر کشورهای اروپایی جوری برنامه اقتصادی ریختن که با حداقل حقوق ها بشه اجاره داد و خرج زندگی و تفریح و پس انداز کرد البته بازم اگر کسی ولخرج باشه کم میاره ولی با داشتن شغل راحت میشه زندگی کرد تو آلمان مخصوصا برلین 80 درصد مردم انگلیسی بلدن و شما حتی با زبان انگلیسی وارد بشی دچار مشکل نمیشی ولی برای اقامت دائم حتما باید زبان آلمانی بلد باشید . بنظرم بهترین راه پیدا کردن اطلاعات برای مهاجرت سرچ یوتیوب هست رایگان و مفصل راهنمایی کردن من تمام اطلاعاتمو از یوتیوب پیدا کردم و هرجاهم رفتم برای مشاوره پیش وکیل مهاجرتی همون حرفا را بهم گفتن چیز اضافه تری نگفتن و اگر سطح زبانت خوب باشه به راحتی میتونی تو سایت دانشگاه و سفارت اطلاعات عالی و تکمیل پیدا کنی 

خیلی ممنونم که جوابم رو دادید  من می‌خوام تحصیلی اقدام کنم برای آلمان برای ارشد.  به نظر ...

و اینکه کلا دانشجوها بیشتر از 20 ساعت در هفته اجازه کار ندارن بعضی شهر ها و دانشگاه ها اجازه 16 ساعته میدن . بعضی ویزا ها برای همراه ممکنه تمام وقت نباشه . و بهترین جایی که میتونید اطلاعات بگیرید سایت دانشگاه و سفارت هست . از سایت daad برای آلمان میتونید استفاده کنید که راحت بتونید دانشگاه پیدا کنید و شرایطشو بخونید برای بقیه اروپا سایت masterportal.com 

سلام عزیزم . خواهش میکنم . نه بنظرم اصلا سخت نیست . شما فقط باید زبانتو قوی کنی هم دانشگاه های انگلی ...

خیلی ممنونم عزیزم 

واقعا لطف کردی که اینقدر وقت گذاشتی 

چشم حتما سرچ میکنم 

مرسی از راهنماییت 😍😍❤️