ببخشید زبان شما خوبه؟؟ برای مهاجرت تحصیلی میدونید به چقدر پول نیاز داره؟؟ منظورتون از ...
من سه ماه دیگه میتونم آیلتس شرکت کنم خودمو برای 7 آماده کردم . بودجه مهاجرت بستگی داره به دانشگاهی که میری و به اینکه بورسیه تحصیل بهت بدن یا نه ولی 600 تومن برای مخارج اولیه لازمه و 600 تومن دیگه برای کارای اولیه دانشگاه . بله مهر محاسبات اجرا و نظارت و سازندگان ذی صلاح
ببخشید شما سال چند کنکور دادین؟؟ میشه درصد ها و رتبه تون رو در کنکور بگید؟؟ بنظرتون از ...
من سال 88 کنکور دادم یادم نیست درصدامو 😌 هر رشته ای برای مهاجرت خوبه فقط معماری چون بحث نمونه کار و ... را داره و هنریه ممکنه سلیقه داخلش دخیل بشه و اون فرد به سلیقش قشنگ نیاد کارات و قبولت نکنن ولی رشته های دیگه غیر هنر این مشکلو ندارن
شما میدونید وقتی بورسیه داشته باشی باید چقدر هزینه بکنی؟ 😅🙏
دیگه هزینه ای نداری . با ی شغل پاره وقت هم راحت میتونی خرجتو در بیاری ولی بازم 600 باید ببری چون همون اول نمیتونی سریع کار پیدا کنی طول میکشه حداقل با این پول سه چهارماه استرس بیکاری نداری با خیال راحت میری دنبال کار
ببخشید بعد مهاجرت وقتی که فارغالتحصیل شدی. دیگه شهروند اون کشور محسوب میشی یا نه؟؟ شما میدون ...
نه بعدش باید از طریق اکسپرس اینتری یا درخواست اقامت دائم اقدام کرد . یک ماه هزینه زندگی در کانادا 2500 دلار کانادا لازمه برای دو نفر با اجاره خونه و ...