2777
2789
نه واقعا راحت نیست من یکسالو نیمه در گیر زبان و ... هستم ولی فعلا مطمعن ترین راه و تنها راه مهاحرت ب ...

ببخشید شما سال چند کنکور دادین؟؟ 

میشه درصد ها و رتبه تون رو در کنکور بگید؟؟ 

بنظرتون از رشته حسابداری هم راحته برای مهاجرت؟ 

ببخشید زبان شما خوبه؟؟  برای مهاجرت تحصیلی میدونید به چقدر پول نیاز داره؟؟  منظورتون از ...

من سه ماه دیگه میتونم آیلتس شرکت کنم خودمو برای 7 آماده کردم . بودجه مهاجرت بستگی داره به دانشگاهی که میری و به اینکه بورسیه تحصیل بهت بدن یا نه ولی 600 تومن برای مخارج اولیه لازمه و 600 تومن دیگه برای کارای اولیه دانشگاه . بله مهر محاسبات اجرا و نظارت و سازندگان ذی صلاح 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما سال چند کنکور دادین؟؟  میشه درصد ها و رتبه تون رو در کنکور بگید؟؟  بنظرتون از ...

من سال 88 کنکور دادم یادم نیست درصدامو 😌 هر رشته ای برای مهاجرت خوبه فقط معماری چون بحث نمونه کار و ... را داره و هنریه ممکنه سلیقه داخلش دخیل بشه و اون فرد به سلیقش قشنگ نیاد کارات و قبولت نکنن ولی رشته های دیگه غیر هنر این مشکلو ندارن 

ببخشید اسم دانشگاه تون چی بود در ایران؟ 

ببخشید عزیزم اگر میشه نگم سال ورود و هدفمو  رشتمو گفتم اینم بگم کسی به تاپیکم سر بزنه میتونه منو بشناسه . اینجا ترجیح میدم ناشناس باشم 😌

ببخشید عزیزم اگر میشه نگم سال ورود و هدفمو  رشتمو گفتم اینم بگم کسی به تاپیکم سر بزنه میتونه من ...

آها. باشه. ببخشید برای هر رشته ای که بری 1میلیارد و ۲00 هزینه داره. یا فقط برای مدیریت هستش؟ 

آها. باشه. ببخشید برای هر رشته ای که بری 1میلیارد و ۲00 هزینه داره. یا فقط برای مدیریت هستش؟ 

برای هر رشته که بهت بورس تحصیلی ندن بله لازم میشه ولی یسری دانشگاهها خب گرون تر هستن مبلغ بیشتر میخوان 

برای هر رشته که بهت بورس تحصیلی ندن بله لازم میشه ولی یسری دانشگاهها خب گرون تر هستن مبلغ بیشتر میخو ...

ببخشید خیلی سوال میکنم... 🙏🙏

شما از بورسیه تحصیلی خبر دارید؟ خیلی سخته؟ 

ببخشید خیلی سوال میکنم... 🙏🙏 شما از بورسیه تحصیلی خبر دارید؟ خیلی سخته؟ 

خواهش میکنم عزیزم . نه خیلی سخت نیست رزومه خوب داشته باشی انگیزه نامت اوکی باشه توصیه نامه خوب داشته باشی میتونی بورسیه بگیری مخصوصا ایتالیا خیلی راحت تره 

خواهش میکنم عزیزم . نه خیلی سخت نیست رزومه خوب داشته باشی انگیزه نامت اوکی باشه توصیه نامه خوب داشته ...

شما میدونید وقتی بورسیه داشته باشی باید چقدر هزینه بکنی؟ 😅🙏

شما میدونید وقتی بورسیه داشته باشی باید چقدر هزینه بکنی؟ 😅🙏

دیگه هزینه ای نداری . با ی شغل پاره وقت هم راحت میتونی خرجتو در بیاری ولی بازم 600 باید ببری چون همون اول نمیتونی سریع کار پیدا کنی طول میکشه حداقل با این پول سه چهارماه استرس بیکاری نداری با خیال راحت میری دنبال کار 

دیگه هزینه ای نداری . با ی شغل پاره وقت هم راحت میتونی خرجتو در بیاری ولی بازم 600 باید ببری چون همو ...

ببخشید بعد مهاجرت وقتی که فارغ‌التحصیل شدی. دیگه شهروند اون کشور محسوب میشی یا نه؟؟ 

شما میدونید هزینه حدود یک ماهه مثلا کانادا یا ایتالیا چقدر میشه؟ 

ببخشید بعد مهاجرت وقتی که فارغ‌التحصیل شدی. دیگه شهروند اون کشور محسوب میشی یا نه؟؟  شما میدون ...

نه بعدش باید از طریق اکسپرس اینتری یا درخواست اقامت دائم اقدام کرد . یک ماه هزینه زندگی در کانادا 2500 دلار کانادا لازمه برای دو نفر با اجاره خونه و ...