2777
2789
عنوان

کمکم کنید جنین مرده ولی سقط نمیشه

366 بازدید | 16 پست

هفته نه هستم . گفتنو جنین مرده . یه هفته برو فعالیت کن سقط شه اگرنه بستری شی . خیلی فعالیت کردم از طناب و دویدن و خونه تکونی . زعفران هم خوردم . ولی نمیشه . تو رو خدا کمکم کنید چی بخورم ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزبزم منم همن اتفاق برام افتاد دو روز کامل طناب زدم و از پله هی بپر بپر کردم و دم کرده زعفرون و گل گ ...

برای من نمیشه

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
اگه سقط نشد باید بستری شی کورتاژ کنن

خیلی میترسم

متاسفم عزیزم... منم همین اتفاق برام‌پیش اومد.. هرکار کردم سقط نشد و بیفایده بود... اخر کورتاژ کردم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
بدو خيلي تند

دویدم بخدا طوری که داشتم از تنگی نفس خفه میشدم

عزیزم سقط فراموش شده است ؟

نه یعنی چی ؟ یه بار هفته هفتم رفتم قلب نداشت یه بار نهم و واژینال گرفتند گفتند مرده 

2790
2778
2791
2779
2792