2777
2789
عنوان

همیشه دوس داشتم

144 بازدید | 15 پست

شوهرم بم گیر بده ولی شوهرم اصن انگار ن انگار دوس دارم همیشه چکم کنه و پبگیرم باشه ببین چکار میکنم کجا میرم بم گیر بده دهنمو صاف کنه. مثلا دیروز دختر همسایمون میگفت نامزدم نمیزاره برم کمک مامانم فرش شستن میگه نمیخام ولی شوهر من اصن براش مهم نیس این چیزا 

خدایا کمکم‌ کن❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه گیر میداد کلافه میشدی حالا یه مرد منطقی داری بده؟ناشکری نکن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

منم مثل خودت بودم حتی دوست داشتم همسر ایندم دعوام کنه بعد دوست پسرم ک گفت یقت و بپوشون بیچارش کردم یا الکی مثلا میگفت خونه ی سری ادما نرو اعصابم خورد میشد 

ب نظرم اتفاقا خیلیم راحت و ازادی وقتی گیر بدن میفهمی چقدر رو مخه

عزیز حالت خوبه؟؟؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بروخداروشکرکن خدابه انسان فرشته صفت نصیبت کرده،چراناشکری،بنظرت آدم خانه گمان خوبه بهش گیربدن،اونجورکسایی بنده خداها انگار به اسارت میرن،قدر زندگی وهمسرتوبدون،ان شالله همیشه زندگیت خوش وآرام باشه

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام با اجازه استارتر 

کرم ضد لک و روشن کننده بسیار قوی گیاهی دارم دست ساز

از بین برنده لک کک و مک

جوش و جای جوش

آفتاب سوختگی و سیاهی دور چشم آبرسان

روشن کننده آبرسان و جوان کننده

کاملا تضمینی

قیمت ۱۱۵

مواد برای سوزاندن خال هم داریم قیمت ۶۵

برای اطلاعات بیشتر تماس و واتساپ 

۰۹۱۹۸۸۰۰۶۹۸ موسوی