2789
عنوان

سیسمونی

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 3تا سوال داشتم واسه خرید لطفا راهنمایی کنین ممنون

1)واسه ست بیمارستانی حتما باید از این سرهمی کلا دکمه دار فک کنم بهشون مانتو میگن از اونا باشه یا سرهمی زیر دکمه هم کفایت میکنه؟آخه مدلی که من دیدم سرهمی زیر دکمه بود فروشنده  گف باید کلا دکمه دار ببرید چون میخوان مرتب بچه رو عوض کنن سخت میشه(مگه فقط پوشکشو عوض نمیکنن؟؟؟ )

2 )نظرتون درمورد کالسکه عصایی چیه؟البته ما کلا قصد داریم همون اوایل کالسکه نگیریم چون شاید به درد نخوره بعدش که بچه سنگین شد به نظرم اون موقع لازم میشه شما هم نظر بدید

3 )کریر بیس دار به عنوان صندلی باشه تا چن وقت به درد میخوره؟ ما خودمون شهری هستیم که نزدیکه1ساعت با شهر پدرمادر فاصله داریم البته اون اوایل دنیا اومدن یکی دوماه رو احتمالا همونجا می مونم بازم بگید در مورد شما ضرورت داشته یا خیر

بهم تبریک نگیدا چون هنوز باردار نیستم میخوام اقدام کنم گفتم شاید موقع بارداری نتونم بیام😂کلا ذوق دارم مسخره نکنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@bardariiiii

آدرس گروههای مرتبط با بارداری و اقدام به بارداری در تلگرام  همراه کارشناس  و گروه چت و درددل  خانمها

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!