2777
2789
عنوان

امپول hcg و بی بی چک

487 بازدید | 27 پست

سلام خانوما امروز سیزده روز از تزریق امپولم میگذره از روز یازده بی بی زدم مثبت بود امپولمم فک کنم فاسد شده بود چون نمیدونستم تو یخ باید نگهش دارم یه روز تموم تو کیفم توی کمد نگهش داشته بودم به نظرتون باردارم یا داره کم رنگ تر میشه؟ اولی از راست مال امروز صبح البته به نظرم داره بازم پر رنگتر میشه ولی نمیدونم دیگه قابل اعتماده یا نه دومی دیروز صبح با ادرار دوم سومی دیروز صبح با ادرار اولی ولی با مارک متفاوت چهارمی پریروز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پر رنگ تر نشده نسبت به دو روز پیش😳 نگرانم منفی یا کاذب باشه

نه عزیزم منفی یا کاذب رو دیگ یک یا دوتا بیبی چک نشون میده ن چهارتا 

خط مثبتو اگه زود انداخته شما بارداری 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

نه عزیزم منفی یا کاذب رو دیگ یک یا دوتا بیبی چک نشون میده ن چهارتا  خط مثبتو اگه زود انداخته ش ...

با امروز میشه شه روز که بی بی میزنم دیروز دوتا مارک مختلف زدم یکی با ادرار اول یکی سه ساعت بعدش. هاله رو خود بی بی چک گفته بین سه تا دوازده دقیقه باید بندازه میتونم بگم اگه زودتر از سه دقیقه هم هاله محوش نیفتاده بود دیگه سر سه دقیقه افتاده بود هر چهارتا از همون اول هاله محوشون پیدا میشد رفته رفته پر رنگتر میشدن

با امروز میشه شه روز که بی بی میزنم دیروز دوتا مارک مختلف زدم یکی با ادرار اول یکی سه ساعت بعدش. هال ...

خب بارداری گلم دوس من بعد ۱۵ دقیقه افتادا بود باردار بود سه دقیقه ک طبیعیه 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خب بارداری گلم دوس من بعد ۱۵ دقیقه افتادا بود باردار بود سه دقیقه ک طبیعیه 

اخه من امپول زدم هرچند فک کنم فاسد شده بود اصلا.بعضیا میگن تا چهارده روز کاذبه بعضیا هم میگن اگه کم رنگ نشده باشه مثبته ماه پیش از دهم بی بی زدم همش منفی بود ینی ممکنه ماه پیش زودتر اثر امپول رفته باشه؟

اخه من امپول زدم هرچند فک کنم فاسد شده بود اصلا.بعضیا میگن تا چهارده روز کاذبه بعضیا هم میگن اگه کم ...

ببیین دکترم به من گفت ازچهاردهم امپولت بی بی بزن تاهفدهم اگه مثبت بودبارداری اگه نه که هفدهم به بعدپریودمیشی15و16،بی بی زدم منفی بود و18هم پریود شدم توام صبرکن ازپونزدهم بزن ایشالا که مال شما مثبته

ببیین دکترم به من گفت ازچهاردهم امپولت بی بی بزن تاهفدهم اگه مثبت بودبارداری اگه نه که هفدهم به بعدپ ...

من ماه پیش از دهم بی بی زدم همش منفی بود این ماه هم از یازدهم شروع کردم که ببینم باز مثل ماه قبله یا نه که یهویی دیدم هاله انداخت فوری برام دعا کن کاذب نباشه😔

من ماه پیش از دهم بی بی زدم همش منفی بود این ماه هم از یازدهم شروع کردم که ببینم باز مثل ماه قبله یا ...

ایشالا مثبته امیدت به خوش باشه،منم این باربرم دکتردومین باره میرم ایشالاهمه منتظراازنتظاردربیان

ایشالا مثبته امیدت به خوش باشه،منم این باربرم دکتردومین باره میرم ایشالاهمه منتظراازنتظاردربیان

ماه پیش که اولین بار امپول زدم کلیییییی ذوق داشتم که حتما میگیره دیگه این ماه حتما باردارم روز دهم بی بی زدم منفی اولش کلی ناراحت شدم بعد گفتم زوده حالا بعد هر روز بی بی زدم منفی دیگه با خودم میگفتم کاش چند روز زودتر بی بی زده بودم حتی کاذبشو دو خطی میدیدم فک میکردم دو خطی دیدنش به دلم میمونه این ماه بازم رفتم ولی نسبت به ماه قبل دیگه خیلی بی خیال تر بودم اصلا انتظارشو نداشتم بی بی بزنم دو خطی ببینم حالا حتی اگه کاذبم باشه باز دیگه ناامید نیستم که بی بی دو خطی ندیدم😆الهی که این بار برات یه نینی خوشگل تپلی مپلی همراه خودش داشته باشه

من امپولمو از داروخونه بدون یخ تحویل گرفتم تو خونه هم تو کیفم تو کمد نگهش داشتم تا فرداش که تزریقش کنم فک کنم فاسد شده بوده اصلا