2777
2789
یعنی جرات میکنی سوسک رو با دستمال بگیر زیر دستت لول بخوره تا برسی تو حیاااااط/: من فقط از کشتن سوسک ...

تا الان به مامانم گفتم بیاد  با دسمالبرداره سوسکا رو 

بعد ازش خواهش هم میکنم میگم نکشیش هااا😅😅

ترجیحم به اینه که نکشم یا سبب مرگشون نشم☹ حساس شدم تازگیا 

وای عنکبوتی که دیدی چه وحشتناک بود؟ بال داشت؟😬😱 

یاد جلسه کنکورم افتادم که پشت سرم رو دیوار یه عنکبوت بود مشکی و بزرگ 

رو دیوار میرفت بالا میومد پایین🤣🤣 هی برمیگشتم نگاهش میکردم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پشت سرت نگا كن ببين وجود داره يا نه!!!

😆😆

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
برام سر بريده مياورد🤫 من از رابطه ك تو سن ١٤ سالگي تجربش كردم گفتم اونم بنا بر اصرار دوستان عزيز! ...

عزیزم پستهای اولتو پاک کردی من دیشب گوشیم شارژش تموم شد نشد بخونم 😢⁦🤦🏻‍♀️⁩

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
با عمم و دختر عموم ميريم بيرون بعد به مامانم زنگ زدم ك مامان به بابا بگو بياد دنبالمون مامان از اشپز ...

😢😰

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
من تايپك رو به به علاقه مندي هام اضافه ميكنم  و بيصبرانه منتظر خاطرات شما هستم عزيزم❤️ قطعا ه ...

سلام عزیزم خوبی 

اون مبحثی ک گفتم بهتون رو بعد میگم

تو تاپیک کتاب رستاخیز مردگان گفتم خواستی برو بخ‌وان