2777
2789
عنوان

ینی کرونا دارم؟😢😢

141 بازدید | 14 پست

از روز شنبه یکم سوزش گلو و سردرد داشتم روز بعدش سوزش گلوم خوب شد و الان هنوزم سردرد دارم و چشامم وقتی میخام تکون بدم درد میکنه....سرفه هم نداشتم ولی انگار یکم امشب سرفه ام میکردم....ترس و استرس رفته تو جونمو بیشتر داره اذیتم میکنه.....چیکار کنم ینی کروناست؟ 

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوب شذم امروز ۱۴ اومین روز از علامت اولم هست زود خوب شدم 

خداروشکر.....میشه بگین من الان باید چی بیشتر بخورم چیکار باید بکنم...یه بچه کوچیکم دارم 😢

خداروشکر.....میشه بگین من الان باید چی بیشتر بخورم چیکار باید بکنم...یه بچه کوچیکم دارم 😢

اره گلم حتما شما تا میتونید مایعات بخورید جوری که همش تو دست شویی باشید من سوپ ماش خوردم خیلی بهم ساخت قرص جوشان مصرف کنید اب هویج بخورید استامینوفن بخورید اگر احساس خس خس ریه داشتین بگید بهم تا بگم چی بخورید. 

اره گلم حتما شما تا میتونید مایعات بخورید جوری که همش تو دست شویی باشید من سوپ ماش خوردم خیلی بهم سا ...

استامینوفن رو چن ساعت یبار بخورم؟ 

اینو نمیتونم دقیق بگم بهتون چون خیلی خواب اور هست میترسم اما زنگ بزنید ۴۰۳۰ و بخوایید ازشون که تایم ...

بنظر شما استامینوفن بدون کدئین هم خواب اوره؟ 

من الان بیشتر همه سردردم اذیتم میکنه تا بلند میشم سرپا سردرد میگیرم

بنظر شما استامینوفن بدون کدئین هم خواب اوره؟  من الان بیشتر همه سردردم اذیتم میکنه تا بل ...

من سر دردم میزد به چشمم جوری که چشمم تکون میدادم درد میگرفت والله استامینوفن جماعت خواب اوره اما ۴۰۳۰ خیلی خوب راهنماییی میکنه من منظم نخوردم داروهامو هرچی تونستم اب خوردم و نوشیدنی و سوپ 

من سر دردم میزد به چشمم جوری که چشمم تکون میدادم درد میگرفت والله استامینوفن جماعت خواب اوره اما ۴۰۳ ...

منم همینطورم سردردم زده ب چشام...ممنونم از پاسخگوییت عزیزم لطف کردی😘