2777
2789
خوب مشکل از اوشونه که خیلی زوده واسه اومدنش تو نی نی سایت😂😂

هه 

همسنای من بچه دومشونم بدنیا اومده بعد اومدن من تو سایت عمومی زوده؟؟😑😲🤔

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هه  همسنای من بچه دومشونم بدنیا اومده بعد اومدن من تو سایت عمومی زوده؟؟😑😲🤔

ن گلم...

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
عجب!!😐😐😐

چی عجیبه؟؟😂🙈

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
هه  همسنای من بچه دومشونم بدنیا اومده بعد اومدن من تو سایت عمومی زوده؟؟😑😲🤔

من ۱۳ ساله دیدم توی سایت زورشون به ما ۱۸ ها رسیده😁

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ن گلم...

اوهووم🙄💋

خوب مشکل از اوشونه که خیلی زوده واسه اومدنش تو نی نی سایت😂😂

البته بنده خدامتولد۱۳۸۰هست یعنی ۱۹سالشه دیگه خیلیم زودنیست😁

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
من ۱۳ ساله دیدم توی سایت زورشون به ما ۱۸ ها رسیده😁

والا😑😂

تازه ی متولد ۸۷ هم بود😲

هیچی😐

آفرییین😂👐