2777
2789
عنوان

لطفا همگی بیایین ♥️

136 بازدید | 8 پست

سلام من یه مطلبی خوندم گیج شدم لطفا راهنمایی کنید .

وقتی واسه کسی ک مرده فاتحه میفرستیم کدوم سوره هارو باید خوند ؟؟

سوالم اینه ک بعضیا میگن یک حمد وتوحید میخونن 

بعضیا میگن یک حمد وسه تا تو حید میخونن.

کدومش درسته ؟؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
یک سوره حمد و یک توحید
8
61%
یک سوره حمد وسه بار توحید
3
23%
یک سوره حمد و یک یا سه بار توحید و سوره قدر
1
7%
بعد از سوره صلوات هم میفرستین؟
1
7%
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

مثلا من نمیتونم برم سر قبر کسی تو خونه صلوات و فاتحه میفرستم ،چطوری نیت کنم .

مثلا بگم این فاتحه رو میخونم واسه روح وارامش فلانی؟؟؟

باید حتما اسم میت رو بگم یا مثلا بگم بابا بزرگ پدریم ؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

يه حمد و يه توحيد و يه صلوات اونايى كه سه تا توحيد ميخونن براى اينه كه سه تا توحيد ثواب خوندن يه ختم قرآن رو داره 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
مثلا من نمیتونم برم سر قبر کسی تو خونه صلوات و فاتحه میفرستم ،چطوری نیت کنم . مثلا بگم این فاتحه رو ...

من شنیدم میگن فاتحه رو به یکی از اماما تقدیم کنین که اموات از اونابه صورت یه سیب سرخ هدیه بگیرن 

نیت لازم نیست

همون که مد نظرته کافیه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
گزینه دوم من میگم وبعدشم صلوات میدم

ببخشید بعداز فاتحه باید اسم کسی ک مرده رو حتما بگیم ؟؟؟

مثلا من بخوام واسه مادربزرگ پدریم بخونم یا زن عموی بابام ،فقط نسبت فامیلشو بگم همونطور گ میدونم درسته یا حتما اسمش بگم؟

من شنیدم میگن فاتحه رو به یکی از اماما تقدیم کنین که اموات از اونابه صورت یه سیب سرخ هدیه بگیرن  ...

اوکی ،ممنون بابت کمکت

يه حمد و يه توحيد و يه صلوات اونايى كه سه تا توحيد ميخونن براى اينه كه سه تا توحيد ثواب خوندن يه ختم ...

چه جالب نمیدونستم چون توی یکی از تاپیک های قدیمی دیدم خیلیا ۳ بار توحید میخوندن بعضیا یکبار .

ممنون ک گفتین 💗

عزیزم فتحه اصل اصلش همون سوره فاتحه یعنی توحیدخ.منتهی هر چی قشنگ تر و کادو پیچ تر بهتر.یه حمد بزنی تنگش.خوب میشه.توحید بشه 3 تا که ثواب ختم قرآن داره عالیه عالی.صلوات هم بفرستی تهش که دیگه محشره.الاعمال بانیات.خدا میدونه بناست به کی برسه نمیخواد بگی.اینم بگم همیشه بعدو قبل حاجت هات صلوات بفرست.صلوات درود به پیامبره.خدا کریم تر از اونیه که بیاد خواسته اول و آخرت رو بده وسطی رو که خواسته خودته نده.

خدا رحمت کنه امواتتون رو التماس دعا

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج