2777
2789
عنوان

مردای نامرد

313 بازدید | 37 پست

یکی بود من خیلی عاشقش بودم یجوری عاشقش بودم که نمیدونم چطور بخام توضیح بدم .اول انقدر با من خوب برخورد کرد که منو میبرد تو آسمونا چقدر حس ارزشمند بودن میکردم.بعد چن ماه دلمو از بین برد اخه من خیلی کوچیک بودم من فقط ۱۸ ۱۹ سالم بود چطور دلش اومد جوری اعتماد ب نفسمو کشت از آینه فرار میکردم ساعتها گریه میکردم هیچوقت هم نتونستم حرفای دلمو بهش بگم هیچوقت نتونستم بگم چرا ولش کردم با گذشت اینهمه مدت هنوزم عاشقشم ای خدا خاک ب سرم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگ چ کرد ک کات کردی 

چن وقته کات کردی؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چند ساله.بگو چیکار نکرد هر جور ک میتونست تحقیرم کرد قلبمو سوزوند

خب بعد از کات سراغتو نگرفت ؟؟؟ زنگی پیامی خب بخاطر این بوده توهم ب حرفاش بها میدادی خودت واس خودت ارزش قائل نباشی کسی واست ارزش قائل نمیشه 

حکمتی بوده مطمن باش اون خیلی نانرد بوده ازدواج خوبی انشالا نصیبت بشه 

چن سالته؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خب بعد از کات سراغتو نگرفت ؟؟؟ زنگی پیامی خب بخاطر این بوده توهم ب حرفاش بها میدادی خودت واس خودت ار ...

جالب اینه ک وقتی عاشقم شد ترکش کردم😔خسته بودم با تمام وجودم میخاستمش ولی ذره ای اعتماد برام نذاشت