2777
2789
شمام تو عقد به مشکل خوردین؟

اره فراورن به مشکل خوردم عزیزم نه عروسی گرفتن نه هیچی شوهرم خودش نداشت، خیلی خانوادم تو فشار مالی بودن همه کار کردن برام، منم خیلی وقتا میگم هول شدم ازدواج کردم، ولی خب تموم شد رفت، منم ازین فکرا میکنم که خودم خودمو عروس کردم چه کاری بود، تو اون دوران خیلی تو فشار بودیم خانوادش هیچ کمکی نکردن هیچی دسیسم میچیدن

دلم شکسته هرجا میرفتم همه میگفتن چقدر جذابی ولی تو خواستگار شانسای خوبی نداشتم آخرم به خاطر خانواده ...

خانواده خیلی مهمه، فامیلمون با اینکه خود پسره چیزی نداشت ولی خانوادش پاشتش بودن تا عروسی گزفتن رفتن خونشون، ولی مال من از مهریه بگیر تا عروسی سنگ انداختن، هیچ احترامی نزاشتن بمن فقط میخواستن بکنن، فقط این وسط اخلاق شوهرم خوب بود که موندم ولی الان که میبینم اونم اخلاقش کامل کامل نیست، با اینکه خیلی تحصیلاتم بالاتره، من خیلی خیلی خاطر خاه داشتم نمیدونم چی شد با این ازدواج کردم، خلاصه انگار خانوادم سر من هم دختر شوهر دادن هم پسر، ولی میگم اینهمه سختی کشیدم الان کجا برم؟ یعنی اینهمه عروسیو جهاز و حرص جوش خوردنا الکی بود، منم زیاد دلم خوش نیست، همش به گذشته فکر میکنم، ولی چاره ای ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده خیلی مهمه، فامیلمون با اینکه خود پسره چیزی نداشت ولی خانوادش پاشتش بودن تا عروسی گزفتن رفتن ...

عزیزم چقدر همدردیم من ماشینم واسه خودمه حالا باز خداروشکر شوهرت خوبه شوهرمنم همش طرف خانوادهشه

عزیزم چقدر همدردیم من ماشینم واسه خودمه حالا باز خداروشکر شوهرت خوبه شوهرمنم همش طرف خانوادهشه

عزیزم خیلی خوبه ماشین برای خودته منت سرت نیست، باید تلاش کنیم زندگیمونو دلنشین کنیم، هدف بزاریم برای خودمون، من خودمو اینجوری دلگرم میکنم البته تنها نیستیم تو دوستام بیشتر خانواده شوهرشون خیلی اذیت کردن،ولی براشون مهم نیست، فقط فکر خودشونن، مثه من خودخوری نمیکنن