2777
2789
عزیزم وقتی یکی حالش بده مسخرش نکن

مسخره نکردم من خودم داغونم مراجعه کن به تاپیک دیشبم میفهمی 

خواستم حال و هوات عوض بشع

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

ای جانم

احساست رو درک میکنم 

اگه دوست داری قوی بشی و آروم

حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع:موانع استجابت دعا 

و همینطور موضوع:استغفار 

رو گوش کن 

کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانالشون تو امضام هست 

تو پیام رسان ایتا هم کانال دارند 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلیا همین حس رو دارن فک میکنن تو زندگی به اون چیزی ک حقشون بوده نرسیدن. گذشته ها گذشته. سعی کن ازین بعد حداکثر استفاده رو با شرایط موجود خودت ببری. قرار نیس حتما چون طبق مسیری ک پیش بینی میکردی زندگیت جلو نرفته دیگه بیخیال همه چی بشی. آدم باید تو هر شرایطی بتونه مسیر جدید برا خودش پیدا کنه. فقط انگیزه لازم داره که حداقل واسه شخص تو بچه یه ساله ت مهمترین انگیزه اس

اینطوری فکر نکن به خاطر بچت واسش مادری کن گناه داره

توعقد با شوهرم مشکل داشتم یعنی اون سربه راه نبودو گم وگورشد هشت ماه خانواده م با اینکه خیییلی زحمتمو کشیدن از ترس آبرو واز ترس اینکه سنم بره بالا و ازدواج نکنم خیلی حمایتم نکردن وآخرش رفتم زیر یه سقف با این آدم الان رفتارش بد نیست خیلی ولی احساس میکنم خیلی کوچیک شدم وهمش درگیر گذشته م وفکر میکنم به خاطر پول بابام شوهرم برگشت به زندگی

توعقد با شوهرم مشکل داشتم یعنی اون سربه راه نبودو گم وگورشد هشت ماه خانواده م با اینکه خیییلی زحمتمو ...

يعني تو اون ٨ ماه كجابود؟

خانواده اش هم خبري ازش نداشتن؟

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
يعني تو اون ٨ ماه كجابود؟ خانواده اش هم خبري ازش نداشتن؟

با خانوادش دعواش شده بود اونم دوماه انداختنش زندان بعدشم که اومد بیرون باهمه قاطی کردو گم وگور شد رفتم مهرمو گذاشتم اجرا که دیگه اومد التماسو تهدیدو...

توعقد با شوهرم مشکل داشتم یعنی اون سربه راه نبودو گم وگورشد هشت ماه خانواده م با اینکه خیییلی زحمتمو ...

الان اینو فکرارو نکن، اگه خوب شده که خداروشکر، همه اولای زندگی مشکل دارن، منم ازین فکرا زیاذ میکنم که سبک شدم بع هزار دلیل تو تاپیکام گفتم، ولی خب چه میشه کرد؟ این انتخابمون بوده، الانم اوضاع اونقدر ناجور نیست که نشه زندگی کرد باهاشون، فقط باید رو خودمون کار کنیم خودمونو بکشونیم بالا، منم خیلی جاها پشیمون میشم خیلی، ولی میگم الان که حالا به خیر گذشت، اینده رو بچسب حالو بچسب

از این طرف زندگی خودم اینطوریه از اون طرف دوتا داداش دارم که بیکارن واصلا به فکر نیستن وبزرگه ۳۱سالشه تا لنگ ظهر میخوابه خونه کوچیکه هم همش تو اتاقش درو میبنده سیگار میشکه پدرومادرردم خیلی آدماب شریفین ولی اصلا از بچه شانس نیاوردن منم دیگه نمیخواستم با طلاق من بدتر داغون شن با اینکه همه میگن جذابم وتحصیل کرده ووخانواده خوب داشتم ولی حقم این نبود باهمچین مروی زندگی کنم

الان اینو فکرارو نکن، اگه خوب شده که خداروشکر، همه اولای زندگی مشکل دارن، منم ازین فکرا زیاذ میکنم ک ...

دلم شکسته هرجا میرفتم همه میگفتن چقدر جذابی ولی تو خواستگار شانسای خوبی نداشتم آخرم به خاطر خانواده م ازدواج کردم به شوهرم نمیتونم خوشبین باشم تو دوران عقد خیییلی بهم توهین کرد ولی الان بدون من یه لقمه غذا نمیخوره خانواده م میان خیلی بهشون احترام میذاره و ظاهرن سر به راهه باورم نمیشه همون آدم دوسال پیشه ولی زود عصبانی شدنو هنوزم داره