2777
2789
عنوان

دلم خیلیییی گرفته ...😢😢

182 بازدید | 16 پست

از روزگار از بعضی آدم های بی معرفت ... چجوری خیلی بدی هارو آدم فراموش کنه آخه ...

حس میکنم اندازه یه عمر غم مونده به دلم 😢

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع:کینه سرطان روح رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانالشون تو امضام هست 

تو پیام رسان ایتا هم کانال دارند 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
منم چن ماهه بد دلم گرفته،حتی دیگه برادر هم به خواهرش رحم نمیکنه،اونقد غصه به دلم کردن که افتادم رو ل ...

الهی کی این کارو باهات کرده گلم اخه نی نی طفلی😢😢😢

الهی کی این کارو باهات کرده گلم اخه نی نی طفلی😢😢😢

داداشام خانواده شوهرم همه اونقد. غصه به دلم کردن یه چن شب غمباد بود تو گلوم بچه بیچاره م اگرم میموند این غصه ها چه بلای سرش میاورد😔

..........
ای جانم بیا سرت و بذار رو شونم با هم گریه کنیم عزیزم منم دلن گرفته تنهام غریبم 

ای جان چه دوستای خپبی دارم تو نی نی سایت واقعا گاهی بعضی غریبه ها از صد تا اشنا با به جمله بیشتر درکت میکنن ... ❤️❤️❤️

چرا غریب مگه کجایی

چه خوب چشم‌عزیزم‌ممنونم از لطفت 💚

خواهش میکنم عزیزم 🥰

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂