2777
2789
عنوان

سقط نی نی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دیگت چند سالشه؟

اولی ۴ونیم سالشه این یکی ۶ روزشه 😍😍😍😍😍

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دعا کن خدا یدونه پسر سالم و صالح هم ب منم بده دخترام داداش دار بشن😍

عزیزم.دخترات چند سالشونه،انشاالله نذر حضرت محمد کن که اسمشو محمد بذاری انشاالله خدا به دخترات یه داداشی بده

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
زندگی بعد از بچه خوبه؟  سخت نیس؟

بستگی به خودت داره چجوری باهاش کناربیای من مشکلی ندارم تازه کارهم می کنم البته کار تو خونه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

طرف شوهرش معتاد و بیکاره بعد رفته 4 تا بچه پشت هم اورده و بزرگترین بچه 6سال و کوچیک ترین اش 7ماهه هست. 

تازه حالا میخواست طلاق هم بگیره. 

تازه خود خانوم میگفت از اول شوهرش مشکل داشته ولی با اینحال بدون فکر و هیچ تصميم گیری ای درمورد بچه ها رفته پشت سر هم زاییده... خب الان چی باید به این ادم گفت؟ 🤦‍♀️

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
اولی ۴ونیم سالشه این یکی ۶ روزشه 😍😍😍😍😍

پس خوبه فاصلشون،وای فک کن اگه جای من باشی و باردار باشی بچه رو نگه میداری،دوتا دختر شش و چهار ساله با یه پسر ششماهه،البته باردار نیستم و به شدت مراقبم ولی اگه احتمالن یه درصد بارداربشم؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم.دخترات چند سالشونه،انشاالله نذر حضرت محمد کن که اسمشو محمد بذاری انشاالله خدا به دخترات یه داد ...

دوسال و 10 ماه

4ماه و نیم

اتفاقا نذر کردم اگه لایق بدونه بچه بعدیم پسرباشه ک حسرت ب دل نمونم

من دومی رو هم ب نیت پسر اوردم ک جنسم جورشه پرونده بارداری رو ببندم اما قسمتم نشد ان شاءالله واسه سومی ب ارزوم برسونتم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

استارتر کاملا باهات موافقم. و متاسفم برای این طرز تفکری که باب شده. روزی هزار جنین در ایران به بهانه های مختلف سقط میشه. که میشه سالی 365 هزار تا. جالبه بدونید کل شهدای دفاع مقدس ما در طول هشت سال فقط 200 هزار تا بود. یعنی ما هر سال داریم تقریبا دو برابر کل اون هشت سال کشته میدیم. اونم با دستای خودمون. اون موقع دشمن کشت. حالا خود مادرا دارن میکشن. اون موقع پزشکا درمان میکردن الان خود پزشکا دارن میکشن. خدایا این درد رو به کی بگیم؟! بعد که فقر و بلا و بدبختی نازل میشه میگیم خدایا چراااااااا؟! بعد برای ذبح گوسفند کمپین "من هم یک گوسفندم" میزنن! یعنی جان گوسفندی که اصولا برای قربانی و خورده شدن خلق شده براتون مهم تر از جان اون همه انسانیه که برای زندگی کردن خلق شده بودن؟! خدایا عقل این مردم کجا رفته؟! خدایا خودت هدایتمون کن.... صاحبمونو برسون که حال دنیا خرابه! 

یه فیلم دیدم خارجی بود یه موسسه سقط بود زنه برای اولین بار رفت تو قسمت سقط کارکنه تو دستگاه سونو دید جنین داره تلاش میکنه برگرده تو رحم دست وپا میزد وای خدا خیلی صحنه بدی بود دستای کوچیکشو تکون میداد 😪😪😪

پس خوبه فاصلشون،وای فک کن اگه جای من باشی و باردار باشی بچه رو نگه میداری،دوتا دختر شش و چهار ساله ب ...

اوه نه دیگه چه خبره اون موقع مراقبت می کنم که نشه اصلا با شوهر دوستانه زندگی می کنم حالا سه تارو دوست دارم  چهارتا مامانم منو از ده جا دار می زنه 😂😂😂😂😂

اوه نه دیگه چه خبره اون موقع مراقبت می کنم که نشه اصلا با شوهر دوستانه زندگی می کنم حالا سه تارو دوس ...

باور کن منم با شوهرم دوستانه زندگی میکنیم  میگه میترسم از کنارت رد شم،دوتا بچه آخرم یکی با قرص و یکی با دستگاه جلوگیری داشتم،درعجبم چطور باردار شدم  

به همه کارهات میرسی سختت نیس؟

نه خوبه خدارو شکر مشکلی ندارم هر جا دیدم خسته شدم یه روز بی خیال کارای خونه می شم به خودم استراحت نی دم فقط به بچه ها می رسن ومی خوابم از صبح فرداش سرحال به کارام می رسم من کارگاه بافت عروسک هم دارم بعد ۵ روز استراحت امروز کارمو دوباره شروع کردم  

یه فیلم دیدم خارجی بود یه موسسه سقط بود زنه برای اولین بار رفت تو قسمت سقط کارکنه تو دستگاه سونو دید ...

مردم فکر میکنن سقط یعنی یه تیکه خون که از بدن خارج میشه در حالیکه یه پزشک که کارش همین بود میگفت در حالیکه اون یه موجود زندست ما تیکه تیکه اش میکنبم. مخصوصا وقتی جسمش شکل گرفته باشه کورتاژ به این صورته که با یه دستگاه میگیرن بدن یه موجود زنده رو که بچه ماست و باید قاعدتا از همه چیز برامون عزیزتر باشه رو تیکه تیکه میکنن. دستشو پاشو.مثله میکننش. تو مستند ایکسونامی اینو توضیح میداد.