2777
2789
عنوان

سقط نی نی 😭

377 بازدید | 45 پست

سلام شبتون بخیر 

داشتم توی تایپینگ ها میگشتم ک ی تایپینگ دیدم زده بود اگه فردا بی‌بی چک بزنین مثبت شه چیکار میکنین دیدم یه عده ب راحتی زده بودن سقط از تعجب شاخ درآوردم چه جوری میتونن در مورد کشتن یه انسان به این راحتی صحبت کنن 

ما حق نداریم بچه رو سقط کنیم حتی اگه خیلی کوچیک باشه اون یه انسانه حق زندگی داره و کشتنش مثل کشتن یه آدم هیچ فرقی نداره

تو رو خدا اینقد ماجرای سقط رو راحت نگیرین فکر نکنین چون روح توی بدنشون دمیده نشده اجازه داریم بکشینشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی نتونی بهش زندگییی بدی که درست زندگی کنه به دنیا اوردنش چه فایده داره 

من خودم این خدا خاسته رو نخواستم 

میخواستمم سقط کنم اما دلم نیومد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

وای یه درصد اگه حامله بشم خودمو میکشم چه برسه به بچه  

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من قضاوت نمی کنم اون ادمارو شاید دلیلی که دارن برا خودشون مهم باشه ولی خودم ۶ روزه زایمان کردم اگه باز باردار بشم با جون دل می پرستمش حیف نی نی ناز نیست 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من قضاوت نمی کنم اون ادمارو شاید دلیلی که دارن برا خودشون مهم باشه ولی خودم ۶ روزه زایمان کردم اگه ب ...

دعا کن خدا یدونه پسر سالم و صالح هم ب منم بده دخترام داداش دار بشن😍

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

من قضاوت نمی کنم اون ادمارو شاید دلیلی که دارن برا خودشون مهم باشه ولی خودم ۶ روزه زایمان کردم اگه ب ...

بچه دیگت چند سالشه؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دعا کن خدا یدونه پسر سالم و صالح هم ب منم بده دخترام داداش دار بشن😍

انشاالله عزیزم یکی ناز وخوشگل بهت بده سالم وصالح 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن