2777
2789
23

همسنیم

بچگی کردی که ۷ سال پیش با اون سن کمت حرفای کسیو باور کردی 

البته حق هم داشتی سنت کم بوده ولی کاش با کسی مشورت میکردی 

خوب میشی کم کم

خودتو سرگرم کن

همچین ادمی بدردت نمیخوره حتی اگه ازدواجم میکردین میرفت خیانت میکرد.

فقط الان سعی کن به خاطر فراموش کردنش وارد یه رابطه اشتباه دیگه نشی!

عزیزم دلم میخاد بگم نکن اما نمیشه چون تصمیم خودت مهم تره و اینک درکت میکنم خیلی بیشتر از خیلی..تصمیم ...

واسه کی بجنگم وقتی نتونست روی حرف مادرش حرف بزنه گفت دست من نیس...و من تا عمر دارم نمیبخشمش گند زد ب زندگیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همسنیم بچگی کردی که ۷ سال پیش با اون سن کمت حرفای کسیو باور کردی  البته حق هم داشتی سنت کم بو ...

بچگی کردم...هربارم میخاستم رابطه رو تموم کنم نمیزاشت درخونمون میومد داد میزد زنگ میزد ب پدر مادرم گوشیو میداد دست خواهرش ک بگه من گوشیمو روشن کنم

حالا ک اشتباه کردم الان چیکارکنم؟ روی زندگیم خیلی تاثیر گذاشته  فک نکنم دیگه بتونم خودمو جمع کن ...

فراموش میکنی

نهایت یکی دو سال دیگه برمیگردی به زندگی عادی

به خودت زمان بده

حق داری ناراحت بشی

عکس‌هاش رو نگاه کنی

ولی بعد یه مدت دیگه قبول میکنی که رفته و نیست

فراموش میکنی نهایت یکی دو سال دیگه برمیگردی به زندگی عادی به خودت زمان بده حق داری ناراحت بشی عک ...

اگه بعدا وارد یه رابطه دیگه بشم همش مقایسه نمیکنم؟حسرت نمیشه برام؟

غلط میکنه بعد از هفت سال بیخیال همه چی بشه نزار ولت کنه چون تا اخرعمر حالت بده همش میگی بازیم داد ...

الانم همش میگم بازیم داد.ولی کاری ازم برنمیاد داره شاد زندگیشو میکنه نزاشت من درسمو بخونم انقد داستان طولانی ک یاد رفتاراش میفتم میخام دیوونه بشم

اگه بعدا وارد یه رابطه دیگه بشم همش مقایسه نمیکنم؟حسرت نمیشه برام؟

چرا حتما مقایسه میکنی

ولی باید یکی بهتر رو پیدا کنی

که وقتی مقایسه میکنی اون آدم جدید برات بهتر باشه

سریع وارد رابطه جدید نشو

چون الان فقط احساسی انتخاب میکنی

تو خودت رو خوشبخت تر کن روی خودت و آیندت تمرکز کن بزار ببینه دست نیافتنی هستی

همش میترسم.ازینکه اگه کس دیگه ای بیاد و بازم نتونم بشناسمش یا نتونم خوشبخت بشم چی 😔

شما اگه بودی میبخشیدیش؟

چرا حتما مقایسه میکنی ولی باید یکی بهتر رو پیدا کنی که وقتی مقایسه میکنی اون آدم جدید برات بهتر با ...

دلم میخواد نسبت ب خودش و زندگیش بی تفاوت بشم الان فقط ازش متنفرم چون کاری کرد ک دیگه نتونم بکسی اعتماد کنم از همه بدتر اینکه اولین فرد زندگیم بود

همش میترسم.ازینکه اگه کس دیگه ای بیاد و بازم نتونم بشناسمش یا نتونم خوشبخت بشم چی 😔 شما اگه بودی م ...

نه نمی‌بخشیدم

ولی بعضی ها روحیه بخشش دارن

من این اتفاقاتی که میگی قبل ازد یه جور دیگش برام افتاده

اون زمان نبخشیدم

الان‌اصلا یادم نیست چهره اش چجوری بود

نه نمی‌بخشیدم ولی بعضی ها روحیه بخشش دارن من این اتفاقاتی که میگی قبل ازد یه جور دیگش برام افتاده ...

خوبه پس جای امید هست واسه فراموشی...

چندوقت باهم بودین؟ازدواج کرد

همش میترسم.ازینکه اگه کس دیگه ای بیاد و بازم نتونم بشناسمش یا نتونم خوشبخت بشم چی 😔 شما اگه بودی م ...

دیگه ۷ سال زمان زیادیه 

توی رابطه بعدی نگذار به این زمان طولانی کشیده بشه

تصمیم‌بگیر

خوب نبودولش کن

قطعا این آدم بدی‌هایی داشته ولی خودت به خاطر احساسات این رابطه رو ۷ سال کشش دادی

دفعه بعد وقتی دیدی داره بدی های طرف برات روشن میشه دلت گیر نشه