2777
2789
نمیشه ۷ سال کسیو معطل خودت کنی و بعد خوشبخت بشی این چیزا زودگذره کارما وجود داره قطعا جواب کارشو ...

وای دقیقا حرف دلمو زدی همش میگم یعنی تاوان کاراشو میده...اما هروز ک شاده و هزار باری توخودم له میشم

یعنی چجوری؟

من چون تو رابطتون نیستم و خبر ندارم نمیتونم نظر مطمعنی بت بدم اما میدونم میتونی ب این چیزا فک نکن ک قراره بره تو بعد این همه سال قلق عشقت رو باید بلد باشی باید ازش بخای بهت توضیح بده بهش بگی در هر صورتی کنارشی و خلاصه تو بهتر از من میدونی چون عشقته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا حرف دلمو زدی همش میگم یعنی تاوان کاراشو میده...اما هروز ک شاده و هزار باری توخودم له میشم

منتظر نباش امروز یا فردا تاوان پس بده

به این زودیا نیست کلید اسرار نیست

خیلی طول میکشه

با منتظر بودن برای تاوان دیدن اون فقط خودتو اذیت میکنی

سعی کن خودتو سرگرم کنی به اون و زندگیش نگاه نکنی

از رو شکم سیری اینارو نمیگم تجربه شکست رو داشتم 

سعی کن خودتو به زمان بسپری

من چون تو رابطتون نیستم و خبر ندارم نمیتونم نظر مطمعنی بت بدم اما میدونم میتونی ب این چیزا فک نکن ک ...

من دیگه نمیخامش با کاری ک باقلب و زندگیم کرد هیچوقت یادم نمیره و دلم صاف نمیشه فقط میخام فراموشش کنم نمیدونم چقدر زمان لازمه حالم خوب شه

منتظر نباش امروز یا فردا تاوان پس بده به این زودیا نیست کلید اسرار نیست خیلی طول میکشه با منتظ ...

شما شده ۴ ماه شبو روز اشک بریزی؟هرکی بهم میرسه از اون میپریه و من هیچ جوابی ندارم بهشون بگم میگن پس چیشد اون همه عشق منو با یه لشکر ادم تنها گذاشت

شما شده ۴ ماه شبو روز اشک بریزی؟هرکی بهم میرسه از اون میپریه و من هیچ جوابی ندارم بهشون بگم میگن پس ...

آره شده

البته ارتباط من ۷ سال طول نکشید واسه همینم قطعا شما خیلی بیشتر از من اذیت میشی

اما من یک سال طول کشید بتونم خودمو پیدا کنم 

فکر میکنم برای شما دو سال طول بکشه

من دیگه نمیخامش با کاری ک باقلب و زندگیم کرد هیچوقت یادم نمیره و دلم صاف نمیشه فقط میخام فراموشش کنم ...

عزیزم دلم میخاد بگم نکن اما نمیشه چون تصمیم خودت مهم تره و اینک درکت میکنم خیلی بیشتر از خیلی..تصمیمت هرچی ک هس واسش بجنگ 

۷ سال باهم بودین جدایی خیییلی سخته حتی مثل ی داغ میمونه اشکاتو بریز پاشو خودتوجمع کن چون لرچی ناراحت باشی هچی عوض نمیشه

خدایا زندگی میکنم ب امید روزی ک خودت بادستای مهربونت عشقمو بهم بدی خدایا کمکم کن من از رحمت و ایمان تو مطمئنم میدونم با صبر و تحملم بالاخره بهش میرسم ۱۳۹۹.۶.۱۵
آره شده البته ارتباط من ۷ سال طول نکشید واسه همینم قطعا شما خیلی بیشتر از من اذیت میشی اما من یک س ...

خیلی حالم بده درسمو ول کردم چندماهه...اون دنبال کارای عروسیشه و خبراشو میشنوم نمیتونم دل بکنم

۷ سال باهم بودین جدایی خیییلی سخته حتی مثل ی داغ میمونه اشکاتو بریز پاشو خودتوجمع کن چون لرچی ناراحت ...

میخام ولی نمیشه نمیتونم...یک لحظه هم از ذهنم پاک نمیشه