2789

اره شنیدم خوبه هم برای بخیه هم بهت انرژی میده

ولی الان دولتیا قبول میکنن؟

ممنوع شده فکر کنم

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواهر من سر هردو زایمانش داشت و خیلیییی راضی بود، از مهمترین مزایاش اینه که هرکی از راه برسه معاینه ت نمیکنه، بعدم کلا تا وارد بلوک زایمان میشی یک نفر هست که شرایطت رو کامل میدونه و هواتو داره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
بچه اولت بود؟چند ساعت طول کشید؟

آره عزیزم، من ساعت ۱ نصف شب کیسه آبم پاره شد تا رسیدیم بیمارستان و بستری شدم ۲:۳۰ شد، ۲:۳۰ فردا ظهر پسرم به دنیا اومد

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
خواهر من سر هردو زایمانش داشت و خیلیییی راضی بود، از مهمترین مزایاش اینه که هرکی از راه برسه معاینه ...

دقیقا مهمترین مزیتش اینه که هرکی معاینه نمیکنه و با تغییر شیفت ولت نمیکنن. مامای همراه ماساژ میده، پیشته. ورزش میده. تمام مدت مراقبته و هواسش هست بهت

واقعا؟نشنیده بودم

یکی از اقواممون بارداره رفت ماما بگیره بهش گفت اگر شیفتم باشه که میام وگرنه نمیتونم 

باید بری خصوصی زایمان کنی تا منم بیام

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

خانما کسی تو این سال زایمان کرده بیمارستان دولتی و ماما همراه داشته؟یعنی این ماماهه داره سرمون کلاه میزاره که میگه دولتی قبول نمیکنه؟یا واقعا هست یه همچین چیزی؟