2777
2789

علاعم پریود 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسته میگن کلاموقه اقدام بدن بهم میریزه؟؟

نمیدونم جون من نا امید‌بودم از بارداری و فکر نمیکردم طبیعی بارداربشم توجهی نداشتم به علاعم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

ولی یک هفته قبل موعدم به شدت وحشتناک مریض شدم تپش قلب داشتم و بالا میاوردم مدام و دلدردک به حدی شدید بود که میگفتم الان میمیرم  و خیلی بد حال بودم و ضعف بدنی داشتم مثلا ده تا پله میرفتم شر گیجه ث بیحالی واقعا ضعفو حس کردم  و بعد اون مریضی و بی اشتهایی یهویی انگار بدنم. گشنه باشه خیلی گرسنه میشدم 

اهااا عزیزمم خداروشکرک طبیعی بچه دارشدین

فداتشم مرسی 

ولی از چند روز قبل موعد‌پری به صورت وحشتناکی کمردرد داشتم و شب قبل م‌عد‌ذل پیچه و درد ران که فک میکردم الانه وریود شم حتی‌پد گذاشتم مه نصف شب پریود شدم کثیف نشه لباسم  

ولی یک هفته قبل موعدم به شدت وحشتناک مریض شدم تپش قلب داشتم و بالا میاوردم مدام و دلدردک به حدی شدید ...

منم  چندروزپیش همینجوری شدم شدیداحالت تهوع سرگیجه داشتم بدنم دردمیکرد خیلیییی خسته بودموکسل.راه میرفتم ازسرگیجه میخاستم بیوفتم