2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس گفتن بچه بیار😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 50 پست
خخ من ببم میگیرم شاید شما خارجی میخرین

نه بابا خارجی کجا بود الان بالای دویسته مولفیکس میزنم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

وای بخدا منممم از بس بهم گفتن کلافه شدم ...جاریم ۵ساله ازدواج کرده تازه بچه ش به دنیا اومده الان منی که ۲ساله ازدواج کردم تازه ۲سالم نشده هنوز هر کی میبینه میگه بچه بیار بچه بیار....

مام انچنان پس اندازی نداریم تو این گرونی بچه بیارم که چی بشه فردا بزرگ میشه اینو میخام اونو مبخام.منم بگم ندارم مگه زمان گذشته ش بچه ها چیزی نخوان...

ای خدا عجب گیری کردیم از دست مردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست خوبم کجای کاری ما الان بسته ای 76میخریم

یه دفعه ای خیلی گرون شد

مارک مای بی بی 38تایی تا یه ماه پیش میخریدیم 40تومن

الان شده 70.75

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دقیقا...حالا بچه به کنار...من تازه نامزد کردم سنمم زیادنیس24سالمه وفک میکنم هنوزم زودبود...ولی هرجاا ...

منم دوران نامزد گیر عقد بودن بعدگیر عروسی بعد گیر بارداری پس فردا بچه دوم سوم 😂☹

بچه دار شدن ی چیز شخصیه... درسته اولش سخته دوست ندارید ولی بعد انقد شیرینه ک نگو. جونتون هم بهش میدین

بعد خانواده ها دوست دارن نوه هاشون رو ببینن چ اشکال داره خوشحالشون کنید 

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
یه دفعه ای خیلی گرون شد مارک مای بی بی 38تایی تا یه ماه پیش میخریدیم 40تومن الان شده 70.75

اره والا مولفیکسم تا ماه پیش 57 بود یهو شد 76

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

دهن بعضیها اصلانمبشه بست،،،،تا وقتی مجردیم مدام میگن شوهر نکردی،،،،،امروز شوهر کردی فردا میگن حامله ای؟یک سال بعد:ووووی اینم بچش نمیشه،،،،حالا میزنی و باردار میشی،،،،ایشالله پسررررره ،،،،حالا دختر بدنیا اومده،،،میگما بذار یه پسرم گیرت بیاد بشه عصا دست باباش،،،،وووووی که حرف مردم تمومی نداره،،،،دلم خونه دست بعضیها با حرفاشون

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
2790
2778
2791
2779
2792