2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس گفتن بچه بیار😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 50 پست

عزیزم من بعد هفت سال اوردم ولی خدایشم تا این سال آخری کسی زیاد گیر نمیداد ولی اگر کسیم میگفت هر دوتامون میگفتیم ای شاءالله دیگه سریش نمیشدن

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه اولی که ازدواج کرده بودیم ، مسومم شده بودم بعدمادرشوهرم میگفت حتما بارداری آخ جون میخوا ...

وای چه حالب مثل من. اوایل ازدواجم نمیدونستم به میگو حساسیت دارم. خانواده شوهرم دوبار در هفته میخوردن. بعد من بعد از هر بار خوردنش حالم بد میشد. اینا هم خوشحال که من باردارم. آخرش به مادر شوهرم گفتم بابا من الان پریودم و خبری نیست. بعدا فهمیدن حساسیت دارم😄

آره واقعا باید یه مدتی ۲ نفری زندگی کرد شاید اصلا تفاهم نداشتن یا مرده مشکلی داشت نمیشه که فرتی بچه ...

دقیقا...حالا بچه به کنار...من تازه نامزد کردم سنمم زیادنیس24سالمه وفک میکنم هنوزم زودبود...ولی هرجااااا که میرفتم بلااستثنا همه میپرسیدن ازدواج نمیکنی و....واقعا دیگ دلم میخواس بگم به شماها چه اخه من کی وباکی ازدواج میکنم

اردیبشهت اومدم سر زندگیم جاریم حامله اس تا منو میدید میگفت اینقدرررر دعا میکنم تو هم حامله بشی سر نذری هم زدن اینقدرررر برات دعا میکردم... حالا مادرشوهر تو مدت نامزدی تا اومدن سر زندگی ک۴ ماه شد ۳ بار بهم گفت از کجا معلوم تو حامله بشی... حالا شوهرمم بخاطر شرایط کرونا بیکاره و اینکه ی مبلغ کمی گذاشتیم تو بورس هر ماه ب زور دخل و ب خرج نزدیک میکنیم ولی ناخواسته حامله شدم الان ۴۰ روزه شه.. عاشق بچه ام بدنیا بیاد همینکه خودم برم سرکار ان شالله زندگی رو یکاریش میکنم خیلی ب لطف خدا امید دارم و حس میکنم بچه ام خیلی دوست داره ب این دنیا بیاد چون نمیدونستم ک باردارم و هرکاری ک بچه سقط میکنه رو انجام دادم و نیافتاده و ان شالله سالم بیاد بقلم ولی درکل منظورم ب حرف اطرافیان ک ب عروس ۲ ماهه هم رحم نمیکنن 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
بگو پول پوشکش رو شما میدی هر روز بالا میره اگه خدای نکرده شیر خشکی شد پول شیرخشکش رو شما میدین ؟؟الا ...

دوست خوبم کجای کاری ما الان بسته ای 76میخریم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
دقیقا...حالا بچه به کنار...من تازه نامزد کردم سنمم زیادنیس24سالمه وفک میکنم هنوزم زودبود...ولی هرجاا ...

واقعا به کسی ربطی نداره 

حیف که بیشتریا نمیفهمن و دوست دارن سرشون توی زندگیه بقیه باشه و براش تعیین تکلیف کنن

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
واقعا به کسی ربطی نداره  حیف که بیشتریا نمیفهمن و دوست دارن سرشون توی زندگیه بقیه باشه و براش ...

دختر حاجی الماس ، تیپ میزنه چپ و راست!😜

از نام کاربریت یاد این شعره افتادم!!!!!😐😐😂😂😂😂😂😂😂

دختر حاجی الماس ، تیپ میزنه چپ و راست!😜 از نام کاربریت یاد این شعره افتادم!!!!!😐😐😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👌

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒