2789
عنوان

میز تلوزیون

162 بازدید | 10 پست

سلام. خانومایی که تلوزیون55اینچ دارید طول میزش چقدره .می‌خوام از دیجی کالا سفارش بدم نمی‌دونم طول چقدر باید بگیرم.میخوام یکم از طول تلوزیون بیشتر باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام مامان علي جون 

چندتا سوال پرسيدم درباره اسليو هيچ كدومو جواب ندادي

ميخواستم بدونم من  قدم ١٥٥ و وزنم ٩٢ 

مامور بيمه خيلي سخت ميگيره براي تاييديه عمل لاغري؟

من تصميمم جديه لطفا منو راهنمايي كن

سلام مامان علي جون  چندتا سوال پرسيدم درباره اسليو هيچ كدومو جواب ندادي ميخواستم بدونم من &nb ...

سلام شرمنده پیامتون رو ندیدم.شما توده بدنی کمتر از چهل هستش و زبر چهل هیچ بیمه ای تأیید نمیکنن باید 96کیلو به بالا باشی برای بیمه..بعضی بیمه ها شنیدم که با لباس زیر وزن میکنن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان علی

ی سوال ازت دارم

خونه جدیدتر باز سازی کردی؟؟  

چون دیدم تاپیک زدی داری میری پرسیدم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
مامان علی ی سوال ازت دارم خونه جدیدتر باز سازی کردی؟؟     چون دیدم تاپیک زدی داری میری ...

نه والا می‌خواستیم برای بقیه پول خونه وام بگیریم و با پس اندازمون بازسازی کنیم ولی تصمیم گرفتیم پس اندازمون رو بدیم برای کسری پول خونه و وام نگیریم و برای همین بازسازی نکردیم البته اینجا تمیزه چندماه نقاشی شده و کابینتهاشم ام دی افه و حیفم اومد

نه والا می‌خواستیم برای بقیه پول خونه وام بگیریم و با پس اندازمون بازسازی کنیم ولی تصمیم گرفتیم پس ا ...

اااا مبارک باشه پس خونه خریدی و بدون بازسازی رفتی

خبر نداری هزینه بازسازی تقریبا چقدر میشد متری؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اااا مبارک باشه پس خونه خریدی و بدون بازسازی رفتی خبر نداری هزینه بازسازی تقریبا چقدر میشد متری؟

قربونت گلم.ما پارسال اردیبهشت صفر تا صد خونه رو بازسازی کردیم مثل پکیج و کابینت و سرامیک و در و پنجره و نقاشی و ... شد هفتاد که الان دوبرابر شده قیمتها

قربونت گلم.ما پارسال اردیبهشت صفر تا صد خونه رو بازسازی کردیم مثل پکیج و کابینت و سرامیک و در و پنجر ...

اره درسته

الان دقیقا دو برابره

شاید م بیشتر

ممنون جواب دادی عزیزم  

اره درسته الان دقیقا دو برابره شاید م بیشتر ممنون جواب دادی عزیزم    

قربونت عزیزم