2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی در دین خود گیرد ، رهی ، یا قبله ای ما به دینِ عاشقی، گیریم ، رهِ دلدار  را👌🍃 #راحم_تب ...

🌷 🌾 🌿

آن آتش سوزنده که عشقش لقبست

در پیکر کفر و دین چو سوزنده تبست

#ابوسعید_ابوالخیر
🌷 🌾 🌿

من جز تو کس ندارم، پنهان و آشکارا لاادری#  

صوفی نظر نبازد؛ جز با چنین حریفی
سعدی غزل نگوید جز بر چنین غزالی...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
بر ماجرایِ خُسرو و شیرین قَلَم کشید؛ شوری که در میانِ مَنَست و میانِ دوست... سعدی#  

بدهم تکیه ب تو شانه شدن را بلدی ؟

گرمی ثانیه ای خانه شدن را بلدی ؟؟.. 💜

گفتا اگر از ڪوی خود روزی تـو را گفتم برو گفتم ڪه صد سال دگر امروز و فردا می کنم #سیمین_بهبهانی

عمرِ ما را مهلتِ امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا؟
نازنینا ما به نازِ تو جوانی داده ایم؛
دیگر اکنون با جوانان نازکن؛ با ما چرا؟

شهریار#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
نه صبر هست ما را، نه دل، نه تاب هجران ماییم و نیمه جانی، آن هم به لب رسیده #اهلی_شیرازی

بیش از این نتوان حریفِ دا‌غِ حرمان زیستن؛
یا مرا از خود ببر آنجا که هستی؛ یا بیا!
بیدل-دهلوی#  

گاه   سربازی  شجاعی  گاه    شاهی    ناامید

روز و شب چیزی به جز تکرار یک شطرنج نیست

فاضل-نظری#  

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

دوستان عزیز 

از همراهی باهاتون بسیار لذت بردم.... خیلی دوست داشتم این همراهی ادامه دار بود.. منتهی حال مساعدی ندارم

التمااااس دعااا... 

فرجامتون نیک ❤️❤️

گفتا اگر از ڪوی خود روزی تـو را گفتم برو گفتم ڪه صد سال دگر امروز و فردا می کنم #سیمین_بهبهانی

🌷 🌾 🌿

فردا که گنهکاران در پای حساب آیند

جز عشق گناهی نیست در نامه اعمالم

#فروغ_بسطامی
🌷 🌾 🌿

🦋  مده ای رفیق پندم ! که نظر بر او فکندم تو میان ما ندانی که چه می رود نهانی #سعدی

ترسم که اشک در غمِ ما پرده‌در شود؛
وین راز سر به مهر به عالم سمر شود...

حافظ#