2777
2789
اره من موم عربی یا همون موم ادامسی استفاده میکنم...عااالللیههههههه...میزارم یه ساعت زیر افتاب ادامسی ...

وقتی نرم و ادامسی میشه وا میره میچسبه به دست

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره من موم عربی یا همون موم ادامسی استفاده میکنم...عااالللیههههههه...میزارم یه ساعت زیر افتاب ادامسی ...

من سه ساعت قبلش *زایلا پی* می زنم و پلاستیک روش میکشم و شورت میپوشم..کاملا بی حس میشیم..بعد وقتی خواستم شروع کنم پلاستیک رو در میارم و یه دستمال کاغذی میکشم و موم عربی میزنم ❤🌹

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

من عالی بود واقعا

مارک نداره که بهت بگم

فقط حواست باشه صبر کنی سفت بشه بعد جدا کنی من اولش مثل کلیپا زود زود جدا میکردم موها برمیداشت 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
وقتی نرم و ادامسی میشه وا میره میچسبه به دست

من وقتی خیلی سفت باشه نمیتونم بکنمش... خیلبی سفته

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بدنتون کبود نمیشه؟

عمودی نکش از بدنت اونوقت کبود میشه وقتی میخای بکشی افقی کج بکش اصلا به حالت عمودی نکش

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.
من اخرین بار خریدم ۴۰ تمن با ارسالش شد ۴۰ تمن ولی با هر ظرفش ۵    ۶   بار کل بدنمون م ...

چه خوب من خریدم ۲۰ تومن یکبار جواب داد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من وقتی خیلی سفت باشه نمیتونم بکنمش... خیلبی سفته

نمیچسبه دستت؟ اصلا کنده نمیشه میچسبه به بدن