هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 عنوان وکیل داریم اینجا😎 33 بازدید | 3 پست دادگاه میتونه اشتباهی ابلاغیه بفرسته یا همیشه درست کار میکنن یا اشتباه شده😔 منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘 1399/04/30 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lamla عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 576 ابلاغیه نمیشه اشتباه فرستاد الان که سامانه ثنا هست ولی چنانچه طرف ثنا نداشته باشه به ادرس طرف ابلاغ میفرستند گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
هلن۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4427 ابلاغیه نمیشه اشتباه فرستاد الان که سامانه ثنا هست ولی چنانچه طرف ثنا نداشته باشه به ادرس طرف ابلاغ ... پیامک اومد بعد رفتیم کافی نت ازمون شکایت شده از یه شهر دیگه منم یه عالمه آرزو دارم امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
lamla عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 576 پیامک اومد بعد رفتیم کافی نت ازمون شکایت شده از یه شهر دیگه باید وقت رسیدگی برید از خودتون دفاع کنید گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم