2777
2789
عنوان

وضعیت مدارس☺☺☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست

پسر منم شهریور ۹۳هست امسال نمی فرستمش. تازه یه پسر دیگه ام هم که چهارم میره اگه حضوری باشه نمیفرستم

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر منم شهریور ۹۳هست امسال نمی فرستمش. تازه یه پسر دیگه ام هم که چهارم میره اگه حضوری باشه نمیفرستم

الانم ب شوهرم گفتم گفت مجازیه مطمن باش بعدم ی درصدم حضوری باشه بچم کرونا خدایی نکرده بگیره کی جوابگو هست ...هیشکی پس بهتره خودمون بفکر بچه هامون باشیم  بانینه دوم 93 میرن

آخه همین الان تو تاپیک بغلی دارن میگن بچه ای که پیش نره سنجش رد میشه و میذارنش تو کلاس تنبلا و چه می ...

ن بابا یعنی چی پیش تنبلا مگه کلاس تنبلاهم داریم ب چرت و پرت های خاله زنکیشون گوش نده بعضیافقط بلدن جو بدن با دروغاشون

ن بابا یعنی چی پیش تنبلا مگه کلاس تنبلاهم داریم ب چرت و پرت های خاله زنکیشون گوش نده بعضیافقط بلدن ج ...

آدمو نگران میکنن به نظر منم منطقی نیست اول بسم ا... بچه کلاس اولی رو تنبل و زرنگ دسته بندی کنن 

آدمو نگران میکنن به نظر منم منطقی نیست اول بسم ا... بچه کلاس اولی رو تنبل و زرنگ دسته بندی کنن 

اره ابجی حرفاشوند باور نکن پسرخودم هم نرفته پیش  خدابزرگه خودمونم توخونه باهاشون کارکنیم در ی حدی ک کلاس اول راه بیفتن ب امید خدا ☺