2777
2789
عنوان

ج بدین پیلیز

99 بازدید | 8 پست

دو ماه پریود نشدم بیس و چند روز پیش رفتم دکتر پروژسترون زد بعد دو هفته ک نشدم رفتم سنو گرافی گفت کیست ۴۵ میلی متری داریی رفتم دکتر قرص جلوگیری دادتا بیس روز بخورم دگ میشه س ماهه ک پریؤدنشدم هرمونام همه بهم میریزع .از بس سرچ کردم تو گوگل دیگ دارم میمیرم.تو سنوگرافی نوع کیستم و مشخص نکرد .من دو ماه پیش یعنی اردیبهش ی ماه قرص جلوگیری خوردم ماه بعدش ینی اول خرداد پری شدم دگ نشدم چون قرص بارداری خوشم نمیومد دگ نخوردم خرداد هم اقدام کردم ب بارداری وسط دوره تخمک گزاریم کمر درد شدید گرفتم بعد موعودش پریود نشدم و فهمیدم ک کیست دارم بعد تو اینترنت گشتم میگفتن شاید کیست جسم زرده ک بعد از تخمک گزاری ایجاد میشع کلی راجبش خوندم بعد امروز ی جا خوندم ک قرص اهنم باعث کیست میشه راستشو بخاین من کل ماه خرداد و هفته ی دو بار قرص اهن خوردم ی بسته هم زینک خوردم بنظرتون برا اون کیست در اوردم?????????اینم بگم بعد اینک پروژسترون و زدم و پریود نشدم و قرص پیشگیری و شروع کردم رگ های پشت رونم زده بیرون نازک و ریز و ی چن تا هم جوش در اورده ایا اینا همه بخاطر قرص اهن ک اینجور شدم یا نه???ت رو خدا😭😭😭😭را هنماییم کنین

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الکی اینترنت سرچ مکن

یه دکتر درست حسابی برو

من با کیست 3 سانت 3 ماه جلوگیری خوردم، انتظار داری با یک ماه خوردن حذف بشه؟ اگه سونوگرافیت جدیده ورش دار ببرش یه دکتر خوب

سر همین داروهای هورمونی مزخرف یه دکتر بی‌تجربه دوره های 35 روزه منو به 23 روز رسونده بود! 35 روز طبیعی من بود و اون بیسواد نمیفهمید اینو

قرص رو درست مصرف نکنی خب بدتر بی نظم میشی کاش یه دوره کامل میخوردی باز برو دکتر حتما بهت یه چیز مید ...

الوووو تازه شروع کردم دارم قرص پیشگیری میخورم .میگم قرص اهن باعث کیست میشه??میگم نکنه خونم لخته شده و کیست در اوردم 

خدایا کمکم‌ کن❤
الوووو تازه شروع کردم دارم قرص پیشگیری میخورم .میگم قرص اهن باعث کیست میشه??میگم نکنه خونم لخته شده ...

نمیدونم چیزی نشنیدم راجبش ولی فکر نمیکنم

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰
ببین الکی اینترنت سرچ مکن یه دکتر درست حسابی برو من با کیست 3 سانت 3 ماه جلوگیری خوردم، انتظار دار ...

دکتر خوب ت محلمون نیس من دو ماه پیش قبل اینکه بدونم کیست دارم اردیبهشت ی ماه و قرص خوردم و پریؤد شدم بعدش ک میشع اؤل خرداد بعد از اون اقدام کردم دو روز مونده بود ب تخمک گزاریم ک کمر درد گرفتم اول تیر ک باید پریود میشدم نشدم بعد گفتم شاید واس اقدام بعد ده روز رفتمدکتر ازمایش بارداری دادم منفی شد بعدش پروژسترون زدم بعد ۱۳ روز ک پریود نشدم سنو مشخص کرد ک  کیست دارم بعد تازه ی هفتس ک قرص پیشگیری و شروع کردم .من میگم خرداد ماه هفته ی دو تا قرص اهن خوردم ایا بنظرتؤن دلیل کیستم میتؤنه قرص اهنی ک خورده باشم باشه?ایا بنظرتون لخته خون و غلظت خون باعث کیستمه

خدایا کمکم‌ کن❤

نه بابا، اسید فولیک کاری نمیکنه، من دارم 5 میخورم، شما احتمالا 0.4 خوردی (400)

کیست داشتی پروژسترون هم زدی بدتر شده اوضاع 

بازم میگم برو دکتر

فکنم بهت 3 دوره جلوگیری بده، شایدم بیشتر 

حول بچه دار شدن نباشی نخای جلوگیری بخوری!!! اول تکلیف کیست رو مشخص کن بعد برو اقدام 

به خودت فرصت بده 

ببین الکی اینترنت سرچ مکن یه دکتر درست حسابی برو من با کیست 3 سانت 3 ماه جلوگیری خوردم، انتظار دار ...

عزیزم میشه راهنماییم کنی ????شما برای کیست قرص مصرف کردی پریودات بهم خؤرد ???یا نه همیجور قرص ضد بارداری خوردی??

من ده روزه قرص پیشگیری و شروع کردم برای درمان کیستم بظرت الان برم دکتر غدد ازمایش بدم و دارو بگیرم یا بزارم بعد درمان برم دکتر ????

خدایا کمکم‌ کن❤