2777
2789
عنوان

امپولhcg

114 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شبتون بخیر. دو ماهه امپول اچ سی جی تزریق میکنم هر دوبار کسی بهم نگفت که باید تو یخچال نگهش دارم تو کیفم توی کمد نگهش داشتم یه شبانه روز حالا سوالم اینه امپولم فاسد شده بوده ینی؟اثر خودشو از دست داده بوده یا مشکلی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سه ماه استفاده کردم دارو خونه دار گف اگ تو یخچال نداری اثرش از بین میره

من نمیدونستم تزریقش کردم امروز روز دوازدهم بعدش بود دو روزه بی بی میزنم هاله داره ینی ممکنه با وجود اینکه بیرون یخچال بوده بازم اثر اون باشه هاله بی بی چک؟

بله داروی یخچالی هست احتمالا بی تاثیر شده باشه

امروز روز دوازدهم بعد تزریقم بود دو روزه بی بی میزنم مثبته با این توصیف بازم ممکنه کاذب باشه و اثر امپول؟

من نمیدونستم تزریقش کردم امروز روز دوازدهم بعدش بود دو روزه بی بی میزنم هاله داره ینی ممکنه با وجود ...

ن تا به هفته یا دوهفته اثر هش سی جی تو بدن میمونه..بی بی چک مثبت کاذب میشه الان بیبی نزن..خب میدونی ک بیبی چک میزان هاش سی جی ادرار و میسنجه و علامت مثبت و منفی میندازه.وقتی هاش سی جی تزریق میکنی تا ی مدت اثرش تو بدنت هست

امروز روز دوازدهم بعد تزریقم بود دو روزه بی بی میزنم مثبته با این توصیف بازم ممکنه کاذب باشه و اثر ا ...

ان شاالله که باردار باشید

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی تا۱۴ الی۱۶ روز بعد از تزریق امپول بی بی چک مثبت کاذب میشه

من خودم چندماهه میزنم

دکتر دیگه بهم گفت هیچ دارویی مصرف نکنم تا رحم و تخمدانها استراحت کنن

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ان شاالله که باردار باشید نمیخوام ناامیدتون کنم ولی تا۱۴ الی۱۶ روز بعد از تزریق امپول بی بی چک مثبت ...

اخه دو روز پشت سر هم زدم کم رنگ نشد اصلا ماه پیش از دهم بی بی میزدم منفی میشد همش. متفورمین و لتروزول مصرف میکردم ده روزیم هست مدروکسی پروژسترون میخورم دو بسته ده تایی شبی دوتا که امشب تموم شد

اخه دو روز پشت سر هم زدم کم رنگ نشد اصلا ماه پیش از دهم بی بی میزدم منفی میشد همش. متفورمین و لتروزو ...

ان شاالله خدا ناامیدتون نکنه

ولی چند روز دیگه هم صبر کنین

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹