سلام دوستان شبتون بخیر. دو ماهه امپول اچ سی جی تزریق میکنم هر دوبار کسی بهم نگفت که باید تو یخچال نگهش دارم تو کیفم توی کمد نگهش داشتم یه شبانه روز حالا سوالم اینه امپولم فاسد شده بوده ینی؟اثر خودشو از دست داده بوده یا مشکلی نداره
من خودم سه ماه استفاده کردم دارو خونه دار گف اگ تو یخچال نداری اثرش از بین میره
من نمیدونستم تزریقش کردم امروز روز دوازدهم بعدش بود دو روزه بی بی میزنم هاله داره ینی ممکنه با وجود اینکه بیرون یخچال بوده بازم اثر اون باشه هاله بی بی چک؟
من نمیدونستم تزریقش کردم امروز روز دوازدهم بعدش بود دو روزه بی بی میزنم هاله داره ینی ممکنه با وجود ...
ن تا به هفته یا دوهفته اثر هش سی جی تو بدن میمونه..بی بی چک مثبت کاذب میشه الان بیبی نزن..خب میدونی ک بیبی چک میزان هاش سی جی ادرار و میسنجه و علامت مثبت و منفی میندازه.وقتی هاش سی جی تزریق میکنی تا ی مدت اثرش تو بدنت هست
ان شاالله که باردار باشید نمیخوام ناامیدتون کنم ولی تا۱۴ الی۱۶ روز بعد از تزریق امپول بی بی چک مثبت ...
اخه دو روز پشت سر هم زدم کم رنگ نشد اصلا ماه پیش از دهم بی بی میزدم منفی میشد همش. متفورمین و لتروزول مصرف میکردم ده روزیم هست مدروکسی پروژسترون میخورم دو بسته ده تایی شبی دوتا که امشب تموم شد