2821
2789
عنوان

دیگه نا امید شدم

304 بازدید | 23 پست

من ی ازدواج کاملا اشتباه داشتم با ی خانواده کاملا بد فرهنگ و متفاوت وصلت داشتم. شوهرم در حالیکه مقید ب نماز و روزه و در ظاهر مردم داره اخلاق و ادب و فرهنگش صفره. افتضاحه. من شاغلم شوهرمم معلمه و بیشتر وقتش تو خونست اما کاش نبود. تمام بد فرهنگیاشو هر روز و هر لحظه داره ب بچه تزریق میکنه ب خصوص که پسره و باباش الگوست براش. کلا تو همه چی ما اختلاف داریم و خ وقتا با اینکه حرف من منطقی و درسته اون مدام توجیه و دلیل میتراشه که کار اشتباهشو تکرار کنه. خسته شدم. از تربیت بچه هام نا امید شدم. اخرش ی گند اخلاق مث باباش یا ی معتاد مث بابابزرگ و بچه عمه هاش میشه. خواهش میکنم سرزنشم نکنید برا اینکه چرا این انتخاب چرا بچه اوردی چون خودم هر روز دارم غصه میخورم. فقط من شدم ی مادر عصبی و جیغ جیغو برا بچه هام اونم ی بابای اروم و خوب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاوره برین

نمیاد. خودمم از بس که رفتم و صوت گوش کردم مطلب خوندم خسته شدم. حتی شغلمم ول کنم تو خونه بمونم اون وقت ازادش زیاده بچه هام بهش تمایل دارن. چون تو روش اون سختگیری وجود نداره همه چی ازاده 

سعی کن خودت وکنترل کنی وباسلیقه خودت بچه هات وتربیت کنی باجیغ ودعواچیزی درست نمیشه خودت الگوی خوبی ب ...

چطوری وقتی همش سرکارم. وقتی بچم 11 ماهش بود مجبور بودم برم سرکار بچمو گذاشتم پیش باباش که ای کاش نمیذاشتم 

بشین با خودت خلوت کن

یا بمون و زندگی رو شاد و آروم کن 

(مهمترین چیز در تربیت یک بچه عشق و احترام بین پدر و مادر هست و آرامش خونه.... بچه بعدا خودش تفکر درست رو پیدا میکنه و راهش رو انتخاب میکنه)

یا بکن از اون وضعیت و برو 

ببین اشتباه انتخاب کردی 

اشتباه برای بچه دار شدن اقدام کردی و خودت هم هر دو رو میدونی 

ولی اینکه اگر داری افسرده میشی به خودت رسیدگی نکنی و اینکه به قول خودت بجای آرامش ایجاد کردن درستی حرف خودت رو بخوای اثبات کنی و محیط رو و آرامش خودت رو متشنج کنی اشتباه بعدی و بزرگتر هست

بخاطر بچه حق نداری ناراحتی و دلخوری داشته باشی 

کار درست ایجاد آرامش و شادی هست و پیگیری حال خودت

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نمیاد. خودمم از بس که رفتم و صوت گوش کردم مطلب خوندم خسته شدم. حتی شغلمم ول کنم تو خونه بمونم اون وق ...

باید یه رفتاری و پیش بچه هات دست بگیری که بچه هات تو رو بیشتر از پدرشون بخوان اون موقع تو می شی الگوشون و اونطور  که تو دوست داری تربیت می شن

مادر بودن یعنی قلبت یه جایی بیرون بدنت

هر کی واقعا میخاد بچشس خوب باشه سر هر نماز دعاش کنه  من خودم به این مسعله رسیدم تو شرایطی که   دوستم طلاق گرفت پدر بچه ها بچه هارو برد تو منطقه ای که همه خلافکار بودن بدترین نقطه ی تهران خدارو شکر فقط دعا مادر بود که حصار بود دور این بچه ها الحمداله با ادب با تربییت و همسون درسخون چون مادر هنیشه از ته دل دعا میکرد بچه ها عاقبت بخیر بشن