2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

348 بازدید | 18 پست

دوستان لطفا یه کرم دور چشم مناسب بهم معرفی کنید من 22 سالمه و چروک و اینا ندارم فقط برای پیشگیری میخوام بزنم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم فقط برو دکتر برات بنویسه عمه درمانی نکن 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

اخه ميگن تا قبل 30نزنين

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
کرم های حاوی عصاره خاویار

خب چه مارکی؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
به نظرم فقط برو دکتر برات بنویسه عمه درمانی نکن 

اوهوم راست میگی بهتره تا ویزیت ماهانه صبر کنم

اخه ميگن تا قبل 30نزنين

خب من خوندم بهتره برای پیشگیری یه کرم سبک بزنی

من ک 24 شدم ولی چروک داره دور چشمم. خیلی پوست دور چشمم نازکه😐

اره خیلی به خاطر همین میگن پیشگیری کنین عینک و کرم و اینا من میشناسم بارعایت این موارد الان بالا چهله یدونه چروکم نداره

اره خیلی به خاطر همین میگن پیشگیری کنین عینک و کرم و اینا من میشناسم بارعایت این موارد الان بالا چهل ...

من مامانمم هیچ جای صورتش چروک نداره الا دور چشمش. کلا پوست دور چشمای ما ارثی نازکه. خیلی دلم میخواد یه کرم خوب برای دورچشم بخرم ک جواب بده

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من
من مامانمم هیچ جای صورتش چروک نداره الا دور چشمش. کلا پوست دور چشمای ما ارثی نازکه. خیلی دلم میخواد ...

من که نگرفتم فعلا این دفعه که رفتم پیش دکتر پوستم میخوام بهش بگم برای پیشگیری به نظرم شمام یه دکتر بری مطمئن تره